Vesti

- Sine, u septembru smo se nadali svadbi, a sada te majka ispraća na večni počinak. Koga sada da proveri da li je obukao jaknu, poneo sa sobom torbu? Radio si dve smene da bi mogao da se oženiš voljenom Snežom, a sada kada joj najviše trebaš, kao i meni, tebe nema - jecaji majke Slavice parali su srca nekoliko stotina okupljenih rođaka, prijatelja i žitelja Zvečana na sahrani mladog Miloša Vukomanovića (25)

- Ćerka mi kaže da ima dosta bolesnih, povraćaju, dobili su dijareju... Nema lekara, pa se deca međusobno ispomažu lekovima koje su im roditelji spakovali da ponesu za svaki slučaj – priča ogorčeni otac devojčice koja se trenutno nalazi u Barseloni sa profesorkom Snežanom Martić, zvanom Šakira.

Ubice maloletne dece su u zatvoru dočekani bukvalno na krv i nož!

Cigarete pojedinih proizvođača poskupele su pre dva dana, a sve ostale dići će cene za 10 dinara do kraja ovog meseca.

VRŠAC - Zavod za ravnopravnost polova je raspisao konkurs za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, supružnicima i vanbračnim partnerima sa prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu/suvlasništvu.

Poreska uprava saopštava da je lane na teritoriji Kruševca i okoline bilo čak 99 milionera - četiri više nego 2016, kada je na osnovu prijava za utvrđivanje godišnjeg poreza na dohodak građana 95 ostvarilo primanja veća od zakonske granice koja iznosi dva miliona i 375.136 dinara.

Novosadska policija uhapsila je jutros oko 3 časa dvojicu Kraljevčana ubrzo nakon teške krađe.

Page 1 of 351