Vesti

Frizerka Tanja Avramović (38) iz Svilajnca, osumnjičena za ubistvo svog ljubavnika Živana Savića (75) iz sela Porodin, maltretirala je i tukla svoja dva saučesnika u zločinu - supruga Životu Avramovića (48) i drugog ljubavnika Bogića Đokovića (49), pričaju meštani Svilajnca.

Lepom septembarskom vremenu uskoro definitivno dolazi kraj i već sledeće sedmice Evropu će zahvatiti talas hladnog vazduha sa Arktika kada će temperature drastično pasti.

Na izjavu ministra kulture Vladana Vukosavljevića da bi rijaliti programi trebalo da se emituju na posebnim kanalima koji se plaćaju i da su sramota za medijsku scenu, da duhovno i mentalno uništavaju narod, reagovao je vlasnik i generalni direktor Pink medija grupe.

Mladen P. (32) i Aleksandar S. (31), obojica iz Kraljeva, poginuli su u saobraćajnoj nesreći kod Blumingtona, u američkoj državi Ilinois.

Nema šire teme od one u kojoj pokušava da se pronikne kojim sve kanalima droga stiže od dilera do korisnika.

Pozvali su me u petak u školu na razgovor, kaže Markova majka očajna zbog onoga što se dešava njenom sinu, a posle čega joj je rekao da će se ubiti ukoliko drugovi iz odeljenja nastave da se tako ponašaju prema njemu

Ljiljana Moharić (37), državljanka Srbije, doživela je neprijatno iskustvo kada ju je na putu za Holandiju, gde je u ponedeljak sa devetomesečnom bebom krenula u posetu bratu koji tamo živi, na aerodromu u Belgiji, na kome je presedala, zaustavila policija.

Page 1 of 398