Vesti

Glasački listić na kome je nacrtan Čiča Gliša, dopisan Novak Đoković, Vlade Divac ili neki drugi sportista ili filmski junak poput Čaka Norisa... smatraće se važećim, ali pod uslovom da je birač prethodno ispravno zaokružio ili podvukao ime kandidata ili njegovog predlagača.

Bojana Karanović (17) je poginula dok je njen dečko Stefan Stefanović (19) iz Grocke polomio kičmu u noći između nedelje i ponedeljka nakon što su autom sleteli s puta, pokosili banderu i survali se u betonski kanal!

Milan M. iz Čačka saslušan jer nije prijavio da je Ruža M. (90) umrla. Sumnja se da je to uradio da bi primao njenu penziju i novac za tuđu negu. Milanov brat prvi primetio da je nešto sumnjivo.

Republički fond za zdravstveno osiguranje je aktivirao elektronski servis za proveru statusa proizvodnje zdravstvenih kartica.

U periodu od 20 godina bivši policajac Mihail Popkov počinio 84 ubistva u gradu Irkutsku, Angarsku i Usolje-Sibirskoje. Seksolozi utvrdili da je sklon sadističkoj ubilačkoj maniji.

Imamo dobru vest za sve one koji su se danas smrzavali i pitali kada će ponovo lepo vreme. Izdržite, ovo je poslednji hladan prolećni dan! Do kraja marta,  i u aprilu nas očekuju znatno više temperature.

Sa Klinike za psihijatriju u Novom Sadu nestalo više od 50 flašica opijata. Pljačkaši u bolnici proveli nekoliko sati, od ponoći sve do ranog jutra.

Page 1 of 52