U fokusu

Prosečna plata u Srbiji iznosi oko 47.000 dinara, ali velikom broju ljudi ova statistika ne znači mnogo, jer primanja i cene variraju od grada do grada.

U našu zemlju za dve godine vraćeno više stotina tona goveđeg, svinjskog i pilećeg mesa, kao i suhomesnatih i mlečnih proizvoda. Umesto da ta roba bude propisno uništena, puštena je na domaće tržište.

Naša zemlja ima odlične uslove za proizvodnju oraha i u prvih je 15 proizvođača na svetu. Ipak, mi to voće uvozimo, a mnogi propuštaju šansu za vrlo unosan biznis.

"U goroj poziciji su ovi siromašni što naprave sebi još veću nevolju nego što je imaju. Roditelji koji nisu mogli da slave sada to pokušavaju da nadomeste putem svojih naslednika, u želji da njihova deca ne osete nedostatak nemanja"

Ruski predsednik Vladimir Putin otkrio je novinarima na godišnjoj pres-konferenciji kako je obezbeđivana njegova nedavna poseta Siriji.

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske saopštilo je u dan posle 156. Večitog derbija da su, prema dobijenim informacijama nadležnih službi Srbije, četvorica hrvatskih državljana učestvovala u tuči navijača u sredu, na 156. derbiju između Partizana i Crvene zvezde.

Page 1 of 236