DINO RAĐA STAO U ODBRANU ĐOKOVIĆA: "Svi se natječu tko će ga više pokenjati, a samo je htio pomoći Hrvatskoj"

Legendarni košarkaš na Facebook brani srpskog tenisera

Srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji je pozitivan na koronavirus, sa svih strana napadaju da je svojim neodgovornim ponašanjem i organizovanjem turnira u Zadru ugrozio zdravlje velikog broja ljudi. Đoković se izvinio i priznao da je turnir u Zadru prerano organizovan, ali je u svojoj objavi napisao i kako je imao najbolje namjere i da je hteo da pomogne teniserima iz regiona i poslati poruku solidarnosti i poštovanja.

PROČITAJTE JOŠ Biljana Srbljanović žestoko oplela po Novaku: DA LI TREBA DA GA TEŠIMO ŠTO JE ZARAZIO TRUDNICU I DETE?!

Dok ga strani mediji napadaju, Balkanci pokušavaju da ga zaštite. Plemenita ideja je završila katastrofalno, a nakon Ane Divac oglasio se i legendarni košarkaš Dino Rađa. Njegov način izražavanja uvek varniči od emocija i iskrenosti:

 

- Neverovatna je količina sr*** po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više pokenjati. Čovek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo da spasimobar deo sezone. I naravno, budi dobar pojedi go***. Jeli bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici. Kao poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, sednice, javni prevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku, niti se drži distance. Ali naravno da nije osnova sr*** po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je rizikovao svoje zdravlje da nama nešto uradi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputstva. Zdravi i veseli bili! - napisao je Rađa.

Share this article