Dr Nestorović: Život mi se pretvorio u pakao, moja žena više ne ide sa mnom, ćerka je obrisala Fejsbuk!

Nestorović kaže da su počeli da se ophode prema njemu kao da je estradna zvezda

Mada je svojim izjavama često izazivao oprečna mišljenja u javnosti, dr Branimir Nestorović ima veliku armiju obožavatelja, o čemu svedoči i grupa na Fejsbuku po nazivu "Poštovaoci lika i djela dr Branimira Nestorovića".

PROČITAJTE JOŠ Novi OBRAČUN dr Kona sa neistomišljenicima: Ja lažem? JA LAŽEM? Znate li ko su najgori ljudi...

"Ja jedini nisam član tog kluba, glupo moi da se učlanim. Vidim da je to neka ekipa iz Republike Srpske, jer dugo već idem tamo", otkrio je doktor.

 

U jednom od poslednjih gostovanja, gde je na TV Hepi predstavio svoju novu knjigu simboličnog naziva "Između dva sveta", dr Nestorović je otkrio da mu godi što ga ljudi uvažavaju, ali da mu ne prija medijska pažnja. Objasnio je i da je to jedan od razloga zbog čega se povukao iz javnosti.

"U jednom trenutku sam bio van sebe. Moj život se pretvorio u pakao. Više nemaš nikakvu privatnost", kaže poznati pulmolog koji poslednje mesece provodi u Obrenovcu.

PROČITAJTE JOŠ Dragan Brđović iz Vrnjačke Banje, čovek koji je pronašao ćerku ukradenu u porodilištu nakon 17 godina

"U jednom trenutku je to počelo da remeti moj život. Ja sam uvek bio ta crna ovca u Kriznom štabu i to je postalo malo zamorno. Tako da sam odlučio da se bavim onim što najbolje znam - medicinom, da držim predavanja..." ispričao o dodao:

"Moja žena kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to traje, zaustavljamo se, tu su selfiji... Pa to zloupotrebljavaju, stavljaju kao reklame", ispričao je doktor i dodao da su počeli da se ophode prema njemu kao da je estradna zvezda, što je daleko od istine.

branimir-nestorovic-foto-petar-latinovic

 *Foto: Petar Latinović

"Jedna grupa me je doživljavala kao nekog pretendenta za ministra, za političku karijeru. Ja sam kandidat za penziju, evo sad skupljam dokumenta.

Svako popodne radim sa pacijentima, pišem još jednu knjigu...", otkrio je poznati pulmolog i dodao da više nema finansijskih izazova, da ne želi da se eksponira, jer je i ovo mu dovvoljno iskomplikovalo život.

"Moja ćerka je izbrisala Fejsbuk profil jer je u medijima izašao članak 'Kako izgleda ćerka profesora Nestorovića', Ne možeš više da živiš. A ne možeš više ni da platiš. I to je isto neprijatno", otrkio je i da mu, a posebno u Obrenovcu, pijačni prodavci ne dozvoljavaju da plati namirnice.

Share this article