Dr Predrag Kon preti tužbama: "Ne mogu Fejsbuk prijatelji da me PREVASPITAVAJU i uče kako da se ponašam"

"Vi ćete mene da prevaspitavate"

Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv COVID-a 19, koji nas gotovo svakodnevno statusima na svom Fejsbuk profilu obaveštava o situaciji u vezi sa korona virusom, rekao je da će tužiti sve koji kopiraju njegove statuse i objavljuju u medijima, bez njegovog pristanka.

PROČITAJTE JOŠ TEŠKO STANJE U NOVOM PAZARU: U bolnici korona virusom zaraženo 20 lekara i 40 sestara, mnogi pacijenti sa ozbiljnim upalama pluća

Ovo obaveštenje, on je, takođe, podelio na svom Fejsbuku profilu rano jutros.

 

Doktor Kon je u istom statusu naveo i da će blokirati sve prijatelje i njegove pratioce, koji njegov zid na Fejsbuku koriste za, kako je rekao, obračun i "tagovanje" sa lošom namerom.

Naš jedan od najboljih epidemiologa ocenio je da je njegova dobra namera da edukuje i tačno informiše prijatelje, pretvorena u poligon politikanstva. Uz to je napomenuo da njegovi prijatelji ne mogu da ga "prevaspitavaju" i "uče" kako da se ponaša, prenosi Telegraf.

PROČITAJTE JOŠ "Momak je ušao u radnju i prodavac je video šta radi pred policama, shvatio je sve i ni reč mu nije rekao..."

Ovakvo obaveštenje, odnosno status dr Kona, dolazi samo dan pošto je objavio status u kojem je istakao da je epidemiološka situacija sa korona virusom u Beogradu preteća, kao i da se kao takva može očekivati u julu i u ostatku Srbije, kada se studenti vrate kućama.

Takođe, napisao je i da postoji mogućnost da se uvede obavezno nošenje maski u prevozu, i zabrane posete u bolnicama.

Ovakav njegov status preneli su svi mediji, a naišao je na osudu na društvenim mrežama.

(kutaknet.com / telegraf.rs)

Share this article