Gagi Jovanović pružio podršku Novaku: "Uvek će biti hijena i lešinara, ali ima još lavova koji se nikada neće predati"

Srpski glumac podržao Noleta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković proživljava jedne od najtežih trenutaka u prebogatoj karijeri. Srpski as je danima u nazad tema negativnih tekstova i komentara u brojnim svetskim i evropskim medijima, koji se utrkuju ko će jače udariti po prvom reketu planete.

PROČITAJTE JOŠ Vedrana Rudan: "Britanci su belji od wc daske, razapinju šampiona Vimbldona; Novak je za njih samo divljak, balkanac, crnac"

Podsetimo, Novak se našao na meti kritika pošto je bugarski teniser Grigor Dimitrov objavio da je zaražen virusom korona, a bio je učesnik humanitarnog turnira Adrija tur, koji je bio u organizaciji porodice Đoković.

 

Ipak, brojni prijatelji nisu Noletu okrenuli leđa u jednoj od najtežih životnih situacija, a jedan od onih koji mu je putem društvenih mreža pružio snažnu podršku bio je i srpski glumac Dragan Jovanović, čiju je poruku na svom "Instagram" profilu prenele njegova ćerka Anđela.

- Dragi Novače, uvek će biti hijena i lešinara, ali ima još lavova koji se nikada neće predati... Zato nek nam se naš Simba što pre oporavi. Vojska Dobra ne može bez tebe. Tvoj Gagi - stoji u poruci sjajnog glumca.

Share this article