HRVATE I VEČERAS OPČINILA KONSTRAKTA! Zagreb zove sve da glasaju za nju, kopiraju i njen stajling (FOTO)

Konstrakta večeras nastupa u finalu "Evrovizije" pod rednim brojem 24, a podrška iz komšiluka dolazi sa svih strana.

Nije tajna da Hrvati vole srpsku predstavnicu na ovom takmičenju, a na društvenim mrežama mogu se pronaći mnoge objave u kojima podržavaju Konstraktu.

 

Na pojedinim fotografijama možemo da vidimo kako kopiraju njen stajling, te iz Zagreba pozivaju sve da glasaju za srpsku umetnicu.

Konstrakta

 Konstrakta se večeras, na početku finala, pojavila na bini sa srpskom zastavom preko lica, te dobila veliki aplauz od publike.

Konstrakta

*FOTO: SCREENSHOT

Na hrvatskim portalima pd prekjuče uveliko pišu kako je srpski nastup "propraćen velikim aplauzom publike i uzvicima odobravanja", te su otvorili i ankete u kojima pitaju sve da li im se dopao Konstraktin nastup, poput portala index.hr. "Večernji list" je juče prenosio kako je "opravdala titulu favorita", dok je "Jutarnji" oduševljeno isticao činjenicu da se plasirala u finale. Portal net.hr pisao je: "Bravo, susedi! Konstrakta ušla u finale na radost celog Balkana!", a može se pronaći još čitav niz hrvatskih medija koji izveštavaju na sličan način o talentovanoj Srpkinji, te ističu da je numera "remek delo".

Share this article