IGOR IZNENADIO OSOBLJE BOLNICE U BEOGRADU: Izlečio se od korone, otišao kući, a onda je uradio OVO

Prema poslednjem preseku od juče, 30. marta u 15 časova, od 785 ljudi koliko imamo zaraženih u Srbiji, njih 62 je na respiratoru

Igor G. iz Beograda, vlasnik jedne privatne firme, izlečio se od korona virusa, a onda je častio osoblje bolnice u kojoj je ležao.

PROČITAJTE JOŠ: U bolnici "Dragiša Mišović" rođena zdrava beba: Roditelji u izolaciji zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom

Kada je pušten na kućnu izolaciju, iz zahvalnost bolnčarima, iznenadio ih je poklonima. 

 

Igor se lečio na Klinici za pulomologiju u Kliničkom centru Srbije. Poklone je podelio kako bi izrazio zadovoljstvo uslovima i osobljem, kao i tretmanom lečenja. Kada je došao kući, na adresu te ustanove poslao je poklone - 12 korpi voća, meda, slatkiša, i dva laptopa.

"On je jedan od malobrojnih pacijenata koji se odluče na ovako nešto. Naravno, medicinski radnici su dužni da pomognu i spasavaju živote, ali kada se dobije ovako nešto, veoma im znači. Nakon što su testovi pokazali da više nema virus, pušten je kući. Još neko vreme će biti u izolaciju u kućnim uslovima, jer tako mere nalažu", kaže izvor.

PROČITAJTE JOŠ: DUŠAN (81) je najstariji pacijent u Srbiji koji je POBEDIO KORONU: Nisam bio na respiratoru, ali OVA TERAPIJA me je izlečila!

Ovu vest potvrdila je i direktorka klinike prof. dr Violeta Mihailović Vučinić.

"Zaista smo dirnuti ovakvim gestom i prosto smo ostali bez teksta. Skoro nas niko tako nije iznenadio i toliku zahvalnost nam pokazao. Zaista jedno veliko bravo i hvala našem pacijentu", kaže prof. dr Mihailović Vučinić.

Vlada Republike Srbije uspostavila je jedinstveni kontakt centar "COVID-19" na broju 19819.

Građani mogu dobiti savete i preporuke stručnjaka u borbi protiv korona virusa, kao i kontaktirati nadležne stručne službe u celoj zemlji.

Share this article