IGOR JURIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU: Ispod fotografije sa svojom ćerkom Saškom napisao "Izvini"

Jurić je objavio da je među pedofilima i jedan političar

Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane Jurić, po kojoj se zove Fondacija, čiji je on osnivač, samo jednim statusom na Fejsbuku otkrio je kako se oseća nakon cele hajke na njega zbog toga što je rekao da je i  jedan političar pedofil, i posle jučerašnje emisije u TV Prva u kojoj je ukrstio reči sa državnom sekretarkom MUP-a Biljanom Popović Ivković.

PROČITAJTE JOŠ DR NESTOROVIĆ: Ja sam epidemiju korona virusa "odjavio" pre dve nedelje, sad smo u najdosadnijoj fazi!

 

Uz sliku sa ćerkom Saškom, Jurić, koji se bori za svu nestalu decu, za uvođenje sistema Amber alert, za prestanak nasilja nad decom napisao je na Fejsbuku:

- Moja borba je misija i moj život. Navikao sam na izdaje, udarce, loše ljude i teške dane. Ali, nije moje jedino dete, moja Saška. Izvini srećo i hvala ti što i ti biješ bitku koja nije tvoj izbor. Ponosan što si moja. - napisao je Jurić.

Prošlo je skoro tri meseca otkako je 9. marta Jurić izjavio da je među pedofilima i jedan političar, za šta, kako je rekao ima dokaze. S tim u vezi pre par dana je ministar policije Nebojša Stefanovića pozvao ga da kaže tužilaštvu ko je taj političar.

 

Tema se prenela juče u studio Prve televizije, gde se suočio sa Popović Ivković, i gde je bila poprilično uzavrela atmosfera.

- Ko god da ima saznanja da je neko zlostavljao i mučio bilo koje dete, mora odmah da prijavi - rekla je ona u jutarnjem programu TV Prve:

- Gospodine Juriću, neko dete, pati, trpi. Morate to da prijavite nadležnim organima.

PROČITAJTE JOŠ IVKOVIĆ: "Ko je političar pedofil?", JURIĆ: "Šta ako dete bude ubijeno?" (VIDEO)

Jurić je kazao da se od ove teme pravi medijska atrakcija i da je za to kriva upravo Biljana Popović Ivković. Istakao je i da mu smeta što nije upitan za ovu situaciju tokom vanrednog stanja, a zbog čega se ljuti što je upitan upravo tokom predizborne kampanje:

- Bilo je bespotrebno da u medijima postavlja jedno te isto pitanje. Ne znam da li ste dobili instrukcije ili vam nedostaje medijska pažnja, pa to zato radite.

On je kazao i da ga Popović Ivković tokom protekla tri meseca nije kontaktirala povodom navoda o političaru pedofilu.

- Ja vas ne razumem, izašli ste u javnost gospodine Juriću. Rekli ste da imate fotografije, neke dokaze, kako se vidi da neka osoba radi određene stvari sa decom. Pozivate građane da prijave pedofiliju. Ja to ne radim konstantno, imala sam tri izjave. Vi ste izašli u javnost i rekli da Vam treba svedočenje. To interesuje novinare i građane - kazala je dodajući da niko nema pravo da uzima zakon u svoje ruke: - Svaki monstrum koji učini nešto nažao bilo kom detetu mora da završi iza rešetaka.

Share this article