ISKOPAO RAKU ZA BRATA, A ONDA GA BRUTALNO LIKVIDIRAO: Ovo je BRATOUBICA Bogdan koji je Ignjatu smrskao lobanju!

Student psihologije Bogdan Gajić (20) do smrti tukao bokserom starijeg brata Ignjata (24) a onda ga dokrajčio nožem.

 

Telo je potom utovario na kolica i krenuo ka objektu Vodovoda, u blizini njihove porodične kuće gde je prethodno iskopao rupu u kojoj je nameravao da zakopa telo što dokazuje da je planirao zločin. Policijska patrola je primetila Bogdana kako gura kolica, a i policajci su ostali u šoku kada su videli šta se u njima nalazi.

Ignjat Gajic

 *Foto: Facebook/Ignjat Gajic

Bogdan je srednji od trojice sinova profesora i slikara Petra Gajić, koji radi kao predavač na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača i Tanje Gajić. ekonomiste bio je odličan đak i student.  Ubijeni Ignjat Gajić (24) je, navodno, duže vreme maltretirao ukućane, pa bi to mogao da bude okidač koji je doveo do sukoba i ubistva.

 

Niko pod komšija  nije želeo da komentariše ovu užasnu porodičnu tragediju. Uglavnom odmahuju rukom i ćute, najčešće uz komentar da su oni bili zatvorena i čudna porodica, dok pojedini navode da ih ništa ne iznenađuje.

Ignjat, Bogdan Gajic

 *Fotografija srećne braće; Foto: Facebook/Ignjat Gajic

"Gotovo ni sa kim iz komšiluka se nisu družili, a deca su, koliko smo čuli bila problematičnog ponašanja. Ko zna šta će se još tokom istrage otkriti", kaže jedan od suseda.

Bogdanu je određen pritvor, a tokom prepodneva bio je na psihijatrijskom posmatranju. Tužilaštvo je naredio obdukciju tela ubijenog Ignjata G.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article