JEDAN DOMAĆI ZADATAK ZALEDIO NASTAVNICU U KRAGUJEVCU: Devojčica u sastavu otkrila UŽASNU TAJNU, policija im odmah došla na vrata!

Policija je uhapsila Kragujevčanina L. R. (64) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju maloletnu pastorku (12), a jeziv slučaj prijavila je devojčicina nastavnica iz škole nakon što je pročitala njen sastav.

Prema rečima Kurirovog izvora iz istrage, osumnjičenom očuhu lisice su stavljene pre nekoliko dana, a zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, određen mu je i pritvor do 30 dana. Sagovornik upoznat sa slučajem objašnjava da je devojčica sredinom meseca dobila zadatak da napiše sastav.

 

- Zbog situacije sa pandemijom ona pohađa onlajn nastavu i ceo razred je trebalo da napiše rad u kome će otkriti jednu svoju tajnu, a potom su ih fotografisali i slali nastavnici na Vajber - kaže sagovornik, i dodaje da je devojčica to videla kao način da izađe iz očuhovih kandži.

- Opisala je da je mamin muž neprimereno dodiruje kada ostanu sami. Navodno, navela je da ju je mazio po grudima i intimnim delovima tela i pretio joj da to nikome ne govori, jer će se onda dogoditi nešto loše, kao i da to mora da bude njihova tajna - kaže izvor.

PROČITAJTE JOŠ ŠUTIRALI SU ME U GLAVU I BUBREGE, vikao sam “Dosta više”, ali se NISU ZAUSTAVLjALI: Vozača cisterne pretukli jer ih je pitao što su mu gađali šoferku?

Kako dodaje, kada je nastavnica pročitala njen sastav, zaprepastila se i o tome obavestila školskog psihologa, razrednog starešinu i direktora škole.

- Zaposleni u školi nisu gubili vreme. Psiholog je odmah obavio razgovor sa učenicom, u kom je ona potvrdila sve ono što je napisala u domaćem zadatku. Škola je obavestila policiju i tužilaštvo i osumnjičeni muškarac je uhapšen, a istraga je u toku - pojašnjava izvor i dodaje da će se tokom istrage utvrditi koliko dugo je pastorka trpela seksualno nasilje.

 

HRONOLOGIJA

  • 7. maj - M. J. (82) iz Novog Sada uhapšen nakon što su ga prolaznici zatekli kako u šumarku seksualno zlostavlja dečaka (8)
  • 26. april - Hranitelj D. J. (59) iz Sremske Mitrovice uhapšen posle prijave supruge zbog sumnje da je mesecima silovao devojčicu (12)
  • 7. april - M. P. (55) iz okoline Valjeva uhapšen zbog sumnje da je godinu dana silovao devojčicu (13) uz pretnje da će joj pobiti porodicu
  • 26. mart - B. P. (81) iz Barajeva uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (8) koja je kod njega živela kao podstanar
  • 16. mart - A. P. (53) iz Padinske skele primoravao dečaka (6) na oralni seks, ali je majka čula zapomaganje i spasla sina
  • 5. mart - Š. T. iz Novog Sada uhapšen zbog sumnje da je dve godine zlostavljao devojčicu (12), koja je sve zapisivala u svom dnevniku

PROČITAJTE JOŠ VIOLETI MAJKA UMRLA OD KORONE, A ONA U BOLNICI: Decu joj stanodavci izbacili na ulicu, a onda se sve promenilo zbog njih

Komšije i poznanici porodice ispričali su za Kurir da uhapšeni godinama živi sa majkom devojčice.

- I on i devojčicina mama su pre ovog imali druge brakove. On sa prvom ženom ima više odrasle dece, a ona dvanaestogodišnjakinju, a u međuvremenu su i zajedno dobili dete. Osumnjičeni, navodno, nije u kontaktu sa decom iz prvog braka jer ih je, kako su to oni pričali, tokom zajedničkog života često tukao. Ta deca ne žele ni da čuju za njega, a za hapšenje kažu da ih ne iznenađuje - kaže poznanik i dodaje:

- On je težak čovek, ima lošu narav, ali je izuzetno inteligentan.

Share this article