Jurićeva reakcija nakon poziva iz Višeg tužilaštva da iznese informacije o POLITIČARU PEDOFILU

Igor Jurić, prvi čovek Fondacije "Tijana Jurić" oglasio se nakon što je objavljena vest da je pozvan u Više javno tužilaštvo u Beogradu da iznese svoja saznanja o političaru pedofilu o kom se tri meseca govori u medijima.

- Da, tačno je da sam pozvan u Više tužilaštvo. Nije mi jasno zašto je sve došlo do medija pre nego što se sve i desilo - rekao je kratko Jurić za "Blic".

Kako je saopšteno, Jurić je pozvan da u Višem javnom tužilaštvu da bliže podatke povodom navoda koje je izneo u medijima o političaru pedofilu.

 

Podsetimo, tri meseca je prošlo od kako je Igor Jurić prvi put izašao u javnost saopštivši da poseduje informacije o moćnicima koji su pedofili, a gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva precizirao je da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar. 

PROČITAJTE JOŠ  IGOR JURIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU: Ispod fotografije sa svojom ćerkom Saškom napisao "Izvini"

- Među njima je poznati političar, koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u kampanji u predstojećim izborima i građanima svog grada obećavati bolji život. Da imam dokaze, krunske dokaze, ja bih dao. Određene dokaze imam, nemam svedočenja. Imam fotografije sa kamera, i to je nešto što mi nije dovoljno da bih čoveka mogao osuditi - rekao je tada Jurić.

igor-juric-oliver-bunic-ras-srbija

*FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA

Konkretne dokaze o ovoj osobi Jurić do sada nije iznosio, a kako smo uspeli da saznamo u Jutarnjem programu, gde je ukrstio koplja sa sekretarkom MUP Biljanom Popović Ivković, postupak protiv misterioznog političara još nije pokrenut, jer Jurić nije podneo prijavu.

Međutim, ovaj slučaj će konačno od televizijskog prepucavanja i govorkanja dobiti pravni okvir, pošto je Igor Jurić konačno pozvan da u Višem javnom tužilaštvu ispriča sve što zna o političaru pedofilu.

Share this article