Malena i Klepetan dobili naslednike: Nisu ni stigli da uživaju sa ptićima, a već imaju novi problem (VIDEO)

Klepetan i Malena dobili su četiri ptića. Najstariji ptići imaju osam dana, dok četvrti i najmlađi ima tek tri dana.

- Dobili su četvoro malih, moram sad da pazim na njih jer je razlika među njima pet dana pa da ovi stariji slučajno ne pogaze najmlađeg. Nosim im da jedu, a i Malena pomaže, pa im donese pokojeg crva - objasnio je za Index Stjepan Vokić, penzionisani školski domar koji se već godinama brine o Malenoj.

 

Objasnio je i da je Malena snela ukupno šest jaja i da još čeka hoće li se i poslednja dva ptića izleći. Ipak, Vokić se požalio da mu je u poslednje vreme briga za Malenu sve teža.

- Ja to radim već godinama, nekako sam mogao dok je bilo ribe za njih u okolini od deset kilometara, međutim ja sad po ribu moram da idem čak do 35 kilometara. Jednostavno ne uspevam sve sam, moram i da radim i da zaradim nešto i za sebe...

Za sve to treba imati i ispravan automobil, oni su specifični po hranjenju, bilo bi lagano da oni jedu kukuruz ili nešto slično, ali oni jedu manju ribu koju je u poslednje vreme sve teže nabaviti. Možda izdržim još ovu godinu, ali kad Klepetan ode... Razmišljao sam i o tome da ću možda morati da srušim gnezdo - ispričao je Vokić koji živi od male penzije.

 

- Dok ide, ide... Ipak, koliko god da mi je teško, Malena meni znači jako puno, tu ljubav ona zna da vrati na neki svoj način - zaključio je Vokić.

(Izvor: telegraf.rs / index.hr)

Share this article