MALJKOVIĆ OTKRIVA: Đoković odbio da nosi zastavu Srbije na otvaranju OI u Tokiju!

Prvi čovek OKS Boža Maljković otkrio je kako je Novak Đoković odbio da nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara u Tokiju.

 Maljković je u razgovoru za ''Večernji list'' otkrio šta se tada zaista dogodilo. 

"Nikad niko neće biti kao on. To majka ne rađa. Osim što je neponovljiv sportista, on je i neverovatan čovek" - započeo je Maljković svoju priču, pa dodao: 

 

"Ponudili smo mu da nosi našu zastavu na otvaranju Igara u Tokiju, na šta je on odgovorio: "Predsedniče, hajde da nekoga drugog učinimo srećnim. Ja sam nosio zastavu u Londonu. Pružimo priliku nekome drugom". I zbog svega toga ja sam predložio da se beogradski Trg Terazije preimenuje u Trg Novaka Đokovića, no odmah su me napali jer, kao, to ne bi bilo u duhu pravnih propisa Republike Srbije jer se takva čast ne može dobiti za života. A terazije je turska reč za vagu!"

PROČITAJTE JOŠ  ITALIJANSKI POSLANIK BESNEO U PARLAMENTU: 96% ljudi nije umrlo od korone! Sve je laž! (VIDEO)

Podsetimo, OI u Tokiju trebale su da se održe u junu ove godine, ali zbog pandemije koronavrusa sve je odloženo za još godinu, Ipak, ostaje pitanje da li će se i tada održati s obzirom da se već krajem godine očekuje novi nalet epidemije koronavirusa, ali je verovati rečima stručnjaka...

Share this article