Otkrivena godinama čuvana tajna: DRAGAN NIKOLIĆ PRED SMRT HTEO DA UPOZNA NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Legendarnog glumca Dragana Nikolića bila je da upozna Novaka Đokovića, otkriva teniski stručnjak Radmilo Armenulić

 Poslednja želja Milena Dravić je jedno veče više od sat vremena pričala s Novakom, ugovarali su posetu iznenađenja u bolnici, ali onda je Gaga umro, prisetio se naš teniski stručnjak glumaca i svojih venčanih kumova.

 

Poslednja želja legendarnog glumca Dragana Nikolića bila je da upozna Novaka Đokovića, za Kurir otkriva teniski stručnjak Radmilo Armenulić.

Želja mu se nije ispunila iako je njegova supruga Milena Dravić neposredno pred njegovu smrt više od sat vremena razgovarala s Noletom telefonom i ugovarala iznenađenje. Dve i po godine kasnije i ona je umrla...

- Dragan Nikolić i Milena Dravić su moji venčani kumovi. Milena Dravić je htela da Novaka Đokovića upozna s njim, jer mu je to bila velika želja. Ali ubrzo je pao u komu i nije mogao da prepoznaje ljude - ekskluzivno za Kurir otkriva Radmilo Armenulić i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ IZJAVA KOJA JE PROTRESLA PLANETU: Đoković mi je rekao da želi da igra za Monako!

- Mi smo u to vreme bili na jednoj večeri u organizaciji Dejvis kupa, koji se igrao u Beogradu. U jednom trenutku moja supruga je pozvala Milenu i dala telefon Novaku, koji je sedao pored nas. On je ustao s večere i čitavih sat vremena razgovarao s njom. Posle smo i mi saznali ceo tok razgovora. On je nju tešio, pričao o životu, tenisu, pozorištu, razne stvari, šta je radio - u dahu će Armenulić, koji je otkrio i to da je Novak hteo da poseti Dragana Nikolića u bolnici, raspitivao se o svemu, ali slavni glumac je već bio u dubokoj komi.

 

- Novak je hteo da poseti Dragana, raspitivali smo se kako da to učinimo, ali nije bilo šanse. Jednostavno, Gaga nikog nije prepoznavao tih dana. Milena nam je posle rekla da u u životu nije pričala s tako pametnom osobom kao što je Novak. Čak joj je davao i savete, ali istovremeno je hteo da je uteši. Dva dana posle toga Dragan je bio s maskom za kiseonikom, samo je pomerao jednu ruku, pokušali smo da mu nešto kažemo, ali nije reagovao. Sutradan ujutru je preminuo - priseća se Armenulić tog tužnog 11. marta 2016. godine.

PROČITAJTE JOŠ NOVAK O ODNOSU SA JELENOM Kroz ovo putovanje moramo da idemo zajedno - u suprotnom ne možemo da budemo zajedno (VIDEO)

Proslavljeni teniski stručnjak kaže da ga ne čudi što je Đoković do te mere oduševio Milenu Dravić, jer je zaista veliki čovek.

- Novak je najhumaniji čovek koga sam ikad video, čuo i upoznao. Daću vam nekoliko primera, kad je Viktor Troicki bio suspendovan zbog doping afere, on je uzeo njegovu ekipu i svuda ih vodio sa sobom, tako mu je spasao karijeru. Filipu Krajinoviću je takođe dosta pomogao. Uvek se ponašao fer prema svojim kolegama, pomogao koliko je mogao, a da ne pričamo o njegovom humanitarnom radu mimo teniskog sveta. Uz to je još i pametan i obrazovan, pa ne čudi što je Milena Dravić toliko bila oduševljena razgovorom s njim - istakao je Radmilo Armenulić.

Share this article