SLIKAO DECU I DEVOJKE PO NOVOM SADU: Čovek koji ga je uhvatio SLEDIO SE kad je video slike!

Možda sam sebe uvalio u probleme sa mojom današnjom odlukom...ali kad sam video na kapiji fotografije sa policijom...mislim da nisam pogrešio...sve te devojke ...devojčice..su nečija deca...

Sedamdesetogodišnji Novosađanin uhapšen je u ponedeljak jer je na Štrandu bez dozvole fotografisao mlađe žene.

Kako nezvanično saznaje 021, posetioci plaže su prijavili ovog muškarca obezbeđenju Štranda jer im je bilo sumnjivo što fotografiše uglavnom mlađe ženske osobe, nakon čega je zadržan do dolaska policije.

Nakon što je pregledom fotoaparata ustanovljeno da na njemu ima veći broj fotografija mlađih žena, od kojih su neke bile majke sa decom, aparat je zaplenjen i o svemu je obavešten tužilac.

PROČITAJTE JOŠ U JUGOSLAVIJI SU POSTOJALA DVA ČOVEKA SA KOJIMA NIKO NIJE SMEO DA SE KAČI... JEDAN JE BIO TITO, A DRUGI ON! Bio je najjači u bivšoj Jugi! Muškarci su mu se divili, a žene su uzdisale za njim! (VIDEO)

Protiv ovog muškarca je, prema saznanjima 021.rs, pokrenuta krivična prijava zbog neovlašćenog fotografisanja.

Tim povodom se oglasila i žena koja je podelila status čoveka što je prijavio izgrednika.

"Danas sam bio na štrandu...sa porodicom...opušteno...
Dok ovaj čovek nije stao pored mene...i dok nisam video šta radi...Ima mali Cannon foto aparat... sa odličnim optičkim zumom...i slika devojke" pisalo je u početku objave.

 

Dalje je opisivao kako se vrzmao i slikao po Štrandu navodeći da on tamo ima kabinu. "E sad...taj čovek poseduje kabinu na Štrandu...danas je napravio oko 300 fotografija nečije dece...u najgorim mogućim položajima...sad se zapitajte koliko ima fotografija od početka sezone..."

Na kraju objave, taj čovek je napisao: "Možda sam sebe uvalio u probleme sa mojom današnjom odlukom...ali kad sam video na kapiji fotografije sa policijom...mislim da nisam pogrešio...sve te devojke ...devojčice..su nečija deca..."

*Foto: Facebook printscreen/Violeta Kovačević

Share this article