SRAMOTA Detetu je ispred mesare u Nišu ispao novac, a potez ovog čoveka će vas ZGROZITI (VIDEO)

Koliko puta vam se desilo da na ulici vidite da je nekome ispao novac?

Verovatno bi svako u prvom trenutku pomislio da taj novac zadrži, ali bi u već u sledećem proradila savest i novac bi ste vratili vlasniku. Većina da, ali ne i ovaj čovek, čija će vas reakcija najblaže rečeno zgroziti i razočarati.

PROČITAJTE JOŠ Ispovest samohrane majke koja je usvojila dete: "Imamo jednu devojčicu, ali malo je drugačija", kažem "DETE JE DETE, ONA JE MOJA"

Kako na video snimku koji je na svom Fejsbuk profilu postavila Bojana Lilić, majka deteta kome je nepoznati muškarac bez imalo stida ukrao novac, može se videti stariji muškarac koji u društvu verovatno svoje unuke videvši da je maloletnom detetu ispred radnje ispao novac samo prišao i pokupio ga sa poda, bez razmišljanja da vrati detetu koje u tom trenutku nije bilo svesno da mu je novac ispao.

 

- Malopre sam poslala sina u mesaru Šeci u Rentgenovoj ulici u Nišu. Dok je vadio spisak ispale su mu pare, 2.000 dinara. Evo vidite kako "gospodin" krade novac od deteta i uči svoju unuku lepom ponašanju!!! - napisala je Bojana u objavi na društvenoj mreži.

- Naravno da nije bitan novac, nego se dete isprepadalo, plakao je satima... - dodala je ona u objavi.

Kako se može videti u komentarima ljudi su bili u neverici.

"Sramota", "zar od deteta da krade", "ne mogu da verujem na kakve je grane spalo naše društvo", "lep primer daje detetu", samo su neki od komentara.

Share this article