U ormaru ništa ne vrede: Zubarka Iva iz Novog Sada poklonila bolnici sve maske i rukavice (FOTO)

Svaka čast na humanosti

Dr Iva Bobić iz Dental centra Bobić objavila je da su iz te ordinacije poklonili sve maske i hirurške rukavice bolnici u Novom Sadu koja radi sa pacijentima sa respiratornim infekcijama.

PROČITAJTE JOŠ: Biljana Srbljanović: Ako nikog ne znate ko je pozitivan na koronavirus, ja znam - sebe. Čekam na prijem u bolnicu

Njena stomatološka ordinacija u Novom Sadu je usled pandemije koronavirusa bila prinuđena da zaustavi poslovanje, pa su odlučili da bolnici poklone neophodni potrošni materijal.

 

„Drage kolege stomatolozi,

Danas smo iz ordinacije Bobić poklonili bolnici u Novom Sadu, odeljenju koje će raditi od sutra sa pacijentima sa raspiratornim infekcijama, sve maske i rukavice koje su nam preostale na lageru nakon zaustavljanja poslovanja.
Pozivam sve vas da učinite isto i date svoj doprinos ovoj užasnoj situaciji koja tek sledi, kako bi se medicinsko osoblje, koje će u narednim nedeljama možda i život ostaviti lečeći ljude, koliko toliko zaštitilo.

Hvala svima koji će imati veliko srce i učiniti ovaj mali, a ujedno i veliki korak za sve nas!

1-ns-zubarka 620

Podelite objavu!

Neka život i zdravlje pobede!

P.S. Nadjite u bolnici kontakt kome verujete i donirajte maske i rukavice, kako biste bili sigurni da će ovo sve završiti u pravim rukama ♥️“

U trenutku kada je pandemija koronavirusa u svetu, a u Srbiji se iz dana u dan povećava broj zaraženih, neophodno je pričati o merama prevencije i lične odgovornosti, jer upravo je ljudski faktor taj koji je najvažniji u suzbijanju virusa.

Šta vi mislite o svemu ovome, napišite nam u komentarima na Fejsbuku

Share this article