"Video sam kako ih je kamion pokupio": Jezivi detalji tragedije kod Niša i svedočenja povređenih (FOTO/VIDEO)

U kombiju je bilo 9 radnika, dok su dvojica stajala ispred i čekala šleper, kada su iznenada uočili kamion koji se približavao velikom brzinom

Težak udes kod Niša, u kom su poginula trojica radnika na telefonskim instalacijama, desio se kada je kamion naleteo na njihov kombi dok su stajali u trećoj traci. Povređena su osmorica, od kojih se dvojica nalaze na operaciji. Jedan od radnika je u kritičnom stanju.

U kombiju je bilo devet radnika, dok su dvojica stajala ispred i čekala šleper, kada su iznenada uočili kamion koji se približavao velikom brzinom.

- Zvala me je suruga, pričao sam telefonom i samo sam čuo “joj, joj kako vozi”. Samo sam video kamion kako ih je pokupio i melje ih. Bio je haos nismo znali koga ćemo pre da pomeramo. Samo sam se pitao da li će biti živih – kaže za “Novosti” Miroslav S. koji se u trenutku udesa nalazio napolju.

 

Doktor Zoran Radovanović iz KC Niš rekao je da je primljeno osam muškaraca od čega su četvorica lakše povređena, trojica zadržana na opservaciji dok je jedan pušten kući.

Radnici su iz Kragujevca, a zaputili su se na posao u Leskovcu gde su trebali da postavljaju telefonske kablove.

 

 

(Izvor: Ve;ernje Novosti / D. Alihodžić)

Share this article