ŽENA ME OSTAVILA ZBOG NJEGA, UNIŠTILI SU MI ŽIVOT: Otkriven motiv zločina kod Osečine, ubica priznao sve

Radovan S., osumnjičen da je usmrtio Milovana Marinkovića u okolini Osečine, navodno je bio zaslepljen ljubomorom, jer mu se brak raspao zbog neverstva

Ubio sam Milovana jer mi je rasturio brak. Žena me je napustila zbog njega, uništili su mi život!

Ovo je navodno policiji posle hapšenja rekao Radovan S. (55) iz Novog Sada, osumnjičen da je u nedelju u selu Gunjaci kod Osečine, ubio Milovana Marinkovića (52).

PROČITAJTE JOŠ Dragan Brđović iz Vrnjačke Banje, čovek koji je pronašao ćerku ukradenu u porodilištu nakon 17 godina

Došao s namerom

Radovan je kobnog dana automobilom iz Novog Sada došao u Gunjake, u Marinkovićevu kuću, kako bi se s njim obračunao zbog žene.

- Poneo je pištolj, pa se pretpostavlja da je došao s namerom da ubije. Posle zločina je seo u auto i otišao, ali je ubrzo uhapšen - kaže izvor.

 

U kući Marinkovića juče su vladali tuga i bol. Majka ubijenog sedela je pred kućom i kukala, dok su je rođaci tešili.

- Malo pre su doneli Milovanovo telo i otvorili sanduk. Njegove majka, supruga i ćerka su od tog momenta van sebe, nisu sposobne da pričaju - rekao je rođak.

gunjaci-umrlica-nemanja-nikolic 620

 *Foto: Nemanja Nikolić

Meštani Gunjaka kažu da je ubijeni bio imućni domaćin i poljoprivrednik, a da su za njegovu ljubavnu aferu s Novosađankom čuli tek posle zločina.

- Sad čujemo da su i Milovanova žena i ćerka poznavale tog Radovana. Izgleda da su se dobro znali, a šta se među njima dešavalo, ne znamo tačno - kaže meštanin.

 

Prema njegovim rečima, Radovan S. je u nedelju ujutro, po dolasku u njihovo selo, na nekoliko mesta pitao gde je Milovanova kuća.

- Komšije su mu pokazale. Da su znali zašto traži kuću, ne bi mu ni rekli gde je. Ljudi su mislili da traži Milovana zbog malina i hladnjače, pošto se on time bavio - kaže sagovornik i dodaje da je osumnjičeni pred kućom zatekao Milovanovu ženu.

PROČITAJTE JOŠ NEĆU DA PLATIM, IDEM DA ROBIJAM: Milan iz Prokuplja smatra da nije kriv! Evo o kojoj je kazni reč i koliko je trebalo da plati

Tata je upucan

- Rekao joj je da pozove muža i da se skloni jer njih dvojica imaju nešto da pričaju i reše. Rekao joj je navodno: "Nije to za tvoje uši." Žena je otišla, a on je izvadio pištolj i ispalio mu dva hica u stomak, a zatim ga overio u glavu - kaže sagovornik.

Kako dodaje, Milovanova žena i ćerka su strčale sa sprata i videvši ga krvavog, otrčale su kod komšija.

- Devojka je vikala: "Zovite Hitnu pomoć, tata je upucan!" - prepričavaju meštani dramu i dodaju da su se uplašili da će ih Radovan sve pobiti.

- Rekli smo ženi i ćerki da se sklone u kuću dok ne dođe policija. Nismo znali gde je ubica pobegao - priča komšija.

(kutaknet.com / kurir.rs)

Share this article