Lepota & Zdravlje

Temeljna higijena usne duplje veoma je bitna: ako se ne vodi briga o zubnoj gleđi, i na vreme ne odstranjuje zubni kamenac, može se razviti upalno oboljenje – paradontopatija kod koje infekcija dospeva kroz koren, u sam zub, koja izaziva i upalu mekog tkiva.

Danas koristimo i jedemo mnogo toga što je kancerogeno, a to su neki od razloga zašto ljudi obolijevaju od raka. Ovde ćemo vam navesti samo neke od čestih uzročnika:

Ne samo da je Betsi Ajala saznala da je muž vara, već je ostala skamenjena kada je čula kojim sve pogrdnim imenima je naziva pred ljubavnicom.

Pravilna ishrana je važna za naš imunitet, opšte zdravlje, a samim tim i zdravlje kostiju.

Najpopularnijia dijeta koju mnoge zvezde iz svetskog šou biznisa preporučuju ove godine je dijeta čiji je glavni sastojak krompir.

Ovaj blagotvorni napitak po receptu doktora Oza sadrži sve što vam je potrebno za savršeno zdravlje, a Opra Vinfri ne započinje jutro bez njega, piše Stvarukusa.rs

Sok od koprive fitoterapeuti tradicionalno koriste za čišćenje i poboljšanje krvi, kao odlično lekovito sredstvo, ali je ovaj napitak sve popularniji i kao osvežavajuće piće ako mu se pridodaju pomorandže, limuni i drugi agrumi uz malo leda.

Page 1 of 71