DOBRO JE ZNATI: Stručnjak otkriva kako da prepoznate nevernu ženu

Osobe sklone preljubi imaju neke zajedničke osobine i zato, ako želite da proverite da li vam je vaša draga neverna, ne glumite detektiva, nego primenite psihologiju i uočite neke znake.

Savetnik za veze Olga Levančuka kaže da ljudi skloni preljubi imaju neke svojstvene osobine.

Kao prvo, narcisoidni su, te ukoliko je vaša dragana fokusirana na sebe i nedostaje joj empatija, biće sklonija ljubavnoj prevari jer tako dobija divljenje.

Nedostatak samopouzdanja je takođe svojstvena preljubnicima koji žele potvrdu svoje vrednosti u aferama. Pohlepa i verovanje da je trava lepša i zelenija na drugom mestu nagoni mnoge da varaju kako bi pokušali da sebi omoguće najbolju kombinaciju.

Ukoliko vas draga optužuje da ste joj neverni, dobro razmislite, zato što preljubnici misle da se i njihovi partneri ponašaju isto kao i oni, pa neretko pogrešno tumače i bazazlene signale.

Takođe, budite na oprezni ako ste u vezi sa tzv. "namigušom", jer žene koje rado flertuju češće varaju. One su zavisne od želje za potvrđivanjem i osećajem da su poželjne, pa flert mogu nastaviti i u tuđem krevetu.

I za kraj, žene koje ne prezaju da lažu su sumnjive jer spremnost da obilaze i skrivaju istinu ne govori ništa lepo o njihovom moralu.

 

Share this article