Imam 25 godina i dečka koji NE ŽELI ODNOSE SA MNOM, a kaže da me voli: Sve je bilo u redu do OVOG TRENUTKA

Do prošle godine, naša veza bila je idealna, a onda se sve promenilo...

Imam 25 godina, a moj dečko 26. Do prošle godine, naša veza bila je idealna, a zabavljamo se četiri godine. Prošle godine sam se, međutim, ugojila nekih 18 kilograma nakon što sam prestala da pušim i usled različitih stresova zbog kojih sam sebi dala oduška sa hranom.

PROČITAJTE JOŠ Kad sam ušla u slike na TELEFONU SVOG MUŽA ugledala sam OVAJ PRIZOR: Vrisnula sam, a on me je UĆUTKAO OVOM REČENICOM

Od tada, naš seksualni život je nepostojeći. Sve ostalo je i dalje u redu, stalno mi govori da me voli i osećam da je to istina, nežan je i pažljiv prema meni, ali kada treba da dođe do seksa, on prosto nije zainteresovan. Bojim se da je to zbog mog viška kilograma i onda se osećam još gore, pa se tešim hranom zbog koje se dodatno gojim i to je jedan začarani krug iz kog prosto ne mogu da izađem.

 

A odgovor glasi ovako:

PROČITAJTE JOŠ Kada je Rudi iz Nemačke pre 38 godina video sliku Živane Pavlović iz Srbije rešio je da je nađe po svaku cenu: Ona je odbijala sve prosce, a onda se desilo ovo

Poštovana,

Ako kažete da je Vaša veza bila idealna onda to znači da se Vas dvoje uzajamno poštujete i volite. Pretpostavljam da Vam otvorena i iskrena komunikacija nije nepoznata te u skladu sa tim mislim da je potpuno uredu da proverite sa svojim partnerom da li je višak kilograma to što njemu smeta i što ga odbija. Ukoliko jeste, pretpostavljam da imate dobar i dovoljan motiv da i zbog sebe a i zbog njega napravite promenu koja će Vas dovesti do toga da ponovo sve bude kao što je i bilo.

par-poljubac-pixabay 770

 *Foto ilustracija: Pixabay

Dobar partnerski odnos podrazumeva iskrenu komunikaciju, fleksibilnost, toleranciju, uzajamno poštovanje i poverenje. Pretpostavljam da ako bi i Vama nešto smetalo kod njega, ukoliko Vas voli, učinio bi neophodan napor da to promeni i da bi ostali zajedno. Zašto isto tako ne bi ste razmišljali i Vi? Ukoliko imate neke strahove, nesigurnosti, možete to sa njim podeliti i time mu pružiti  šansu da vam na tom putu promene bude iskrena podrška. Svakako, to bi bio još jedan test, ispit za Vas dvoje, kao partnere, posebno u odnosu na izazove koje zajednički život sobom tek nosi.

Share this article