PRIJATELJ MI JE DAO ZADATAK! 7 dana sam imala seks 2 puta dnevno! Nisam ni sanjala da će mi se OVO dogoditi!

Ispovest!

Ima 43 godine i troje dece, razvedena je, ali je pristala na sasvim delikatan izazov. Prijatelj joj je dao zadatak da ima seks dva puta dnevno celu jednu nedelju. Ovo je njeno iskustvo.

- Zadnji put kada sam imala seks svaki dan bilo je to kad sam pokušavala da ostanem trudna, mada se to i ne može nazvati baš nekim seksom - započinje priču sredovečna žena.

- Zanimalo me je da li ja to mogu, a još više me je zanimalo da li ću uspeti to da ostvarim a da ne kažem svom dečku Mariju. Nas dvoje smo do sada vodili ljubav otprilike tri do četiri puta nedeljno i ovo je bio veliki zalogaj za mene. Ipak, mislim da tek sada u životu zapravo uživam u seksu - dodaje.

Evo kako se situacija odvijala.

 

Ponedeljak

- Mario je prespavao kod mene, jer su deca bila kod bivšeg. Otprilike u isto vreme smo se spremali za posao. Tada sam odlučila da ga iznenadim u tuš kabini onako nasapunjanog. Bio je iznenađen jer to do sada nikad nisam uradila. I ja sam bila iznenađena. Uopšte nije lako kao što izgleda u filmovima. Pre svega je klizavo i skučeno. Ipak, nije loše da vam tako započne dan.

Kasnije te večeri, Mario i ja smo otišli da gledamo predstavu. U pozorištu je bilo veoma mračno, pa sam tokom drugog čina rešila da spustim svoju ruku na njegovo međunožje. Ne mogu da verujem da ovo priznajem, ali završili smo u toaletu u jednoj kabini u akciji nabrzaka. I ovo sam uradila prvi put u životu. Kada smo izašli, molila sam boga da nas niko niije provalio. I nije. Zapravo se ispostavilo da ljudi ne idu u toalet tokom predstave.

Utorak

- Probudila sam se i posle jučerašnjih aktivnosti uopšte mi nije bilo do seksa. Pokušala sam da masturbiram, ali vagina mi je bila suva.

Mario je svratio na večeru, pa smo se zavalili da gledamo film. Zadirkivali smo se na kauču što je dovelo do seksa u spaavaćoj sobi. Koristili smo dosta lubrikanta, što je neutralisalo bol.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sreda

- Rešila sam da probudim Marija tako što ću ga oralno zadovoljiti. To nije nešto što mi često pada na pamet, ali mi se dopadalo što sam se napokon, posle toliko godina, opustila.

Taj dan je Mario otišao na poslovni put, a deca su mi se vratila kući, tako da nisam baš bila sigurna kako da ostvarim drugi seksualni odnos za taj dan. A onda sam se setila - online seks. Mislim da je Mariju tada već bilo nešto sumnjivo, ali je pristao.

Kasnije sam se osećala prilično loše, jer sam znala da je Mario muškarac koji voli da pokreće stvari, a sada sam ja preuzela tu ulogu. Uplašila sam se da će me ostaviti.

 

Četvrtak

- Kad su deca otišla u školu prijala mi je samoća, pa sam rešila da se poigram s vibratorom. To je siguran način da nabrzaka dođem do orgazma. Moram da priznam da je više seksa ovih dana dovelo do toga da zaista želim seks i to svaki put.

Pokušala sam ponovo da dobijem Marija da mu predložim telefonski seks, ali on je radio do kasno, pa mi je bilo glupo. Bila sam tako umorna da bih ponovo masturbirala, tako da moram da priznam da je "imati seks dva puta dnevno" bio pretežak zadatak za mene, pogotovo što mi partner nije tu -

Petak

- Mario me je iznenadio tako što se pravo sa leta stvorio u mojoj kancelariji. Rekao mi je da je na njega baš uticala naša mala "internet konferencija" i da nije mogao da prestane da misli o meni. Zaključala sam kancelariju i on me je bacio preko stola. Ovo je bila najbolja poslovna pauza ikada.

Uveče sam ga pozvala da dođe i to je već postalo previše sumnjivo. Odlučila sam da mu kažem za seks izazov i na moju sreću njemu je to bilo zanimljivo. Tada je razumeo zašto sam bila onakva zadnjih dana. Zaista sam ponosna što imam opuštenog dečka. Pristao je da dođe i odmah smo se bacili na tihi seks i, naravno, nisam doživela orgazam. Mislim da je to zbog toga što su mi deca bila kod kuće, ali i zato što sam iscrpljena. To je definitivno bio naš najlošiji seks. Zapitala sam se da li zbog količine seksa njegov kvalitet slabi.

 

Subota

- Iako smo bili prilično potrošeni, Mario se uneo u to da dovršim svoj nedeljni zadatak, pa smo imali jutarnju "internet gimnastiku". I pre izazova smo imali online seks nekoliko puta, ali tada mi je sve to bilo nekako zastrašujuće. Sad već imamo i svoju rutinu. Kada zapne samo mu nežno kažem šta trenutno radim sebi i on mi uzvrati, tako da odmah postane vruće.

Uveče sam svratila do Marija na drugu rundu, ali stvari se nisu odvijale kako smo zamislili. Iako smo koristili dosta lubrikanta, bilo mi je previše bolno, a i Mariju se brzo spuštao. Užas. Izgleda da je ovo previše seksa za nas.

Nedelja

- Osećala sam obavezu da izvršim zadatak, pa sam se odmah ujutro dokopala mog vernog vibratora. Nije mi bilo teško da svršim, ali je bilo mnogo manje zabavno, jer se seks pretvorio u moranje.

Kasnije tog dana, Mario je svratio do mene da porazgovaramo. Složili smo se da nije poenta da se iscrpljujemo i da je nekada mnogo bolje kada se poželimo. Rešili smo da to veče propustimo seks i da se samo družimo. Gledali smo film i mazili se, a onda smo samo lagano navukli ćebe na sebe i počeli da skidamo jedno drugom garderobu.

- Ovaj izazov je ipak previše za mene. To je finalni zaključak. Ali i Mario i ja smo morali da priznamo da smo uživali u ovoj ludoj igri. Međutim, ono što nam je oboma nedostajalo je iščekivanje. Ta draž je nekada bolja i od samog seksa.

(Izvor: alo.rs / goodhousekeeping.com)

Share this article