HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 12. SEPTEMBAR 2019.GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Niste od onih koji čekaju da im nešto sa neba padne koliko se može uvideti. Vas koči drugi problem. Tamo gde najviše energije ulažete možete imati lošiji rezultat.

Ljubav: Gubitak vremena sa osobom na koju ne mislite, ali je konstantno u vašem fokusu ne igra neku važnu ulogu, ovaj put.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

 

BIK

Posao: Možete u toku dana očekivati poklon, koji vam može doneti osmeh na lice. Poštujte svoje najbliže da obradujete sa malo pažnje koju im niste pružili odavno.

Ljubav: Maštate o osobi koja je odvno izašla iz vašeg života. Ne očajavajte ukoliko uvidite malo lošije raspoloženje kod sebe u toku dana.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.

BLIZANCI

Posao: Pokazujete malo klasičniji stav kada je u pitanju radna operacija na koju mislite da vam može doneti izlaz iz situacije u kojoj se nalazite trenutno.

Ljubav: Poštujete pravila vašeg partnera. Možete da imate dosta dobru komunikaciju ukoliko dopustite da neke detalje zaobiđeteSolarni pleksus vam je loše postavljen.

RAK

Posao: Isuviše ozbiljno shvatate određenu situaciju u kojoj se nalazite jer na neke detalje ste spremni da delujete jako brže nego ranije.

Ljubav: Vaša komunikacija ne pokazuje jaču satisfakciju u onome što ste hteli da kažete partneru. Budite otvoreni za nešto sasvim novo, ovaj put.

Zdravlje: Poslušajte savet lekara i ne naprežite se previse u toku rada.

LAV

Posao: Razmišljate dosta konstruktivno i nemate nameru da se odvajate od činjenice da su se neki aspekti dosta dobro kotirali na vašem polju finansija.

Ljubav: Početak ljubavne romanse sa osobom rođenoj u znaku Jarca je pun pogodak. Morate da se suzdržite od loših reči.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

DEVICA

Posao: Ukoliko radite sa ljudima komunikacija može da bude malo lošija usled nepromišljenih poteza na koje ste svesno išli ovaj put.

Ljubav: Ne udaljavjte se od svojih ličnih ideja i ne pokazujete nešto lošije raspoloženje jer na to morate da računate na nešto bolje aspekte.

Zdravlje: Solidno.

 

VAGA

Posao: Otežanja koja ste odavno imali mogu opet da budu aktivni u narednom periodu i ne pokazujte dovoljno ljutnje za ono što vam ne treba u poslovnom segmentu.

Ljubav: Volite da povremeno dominirate i šitite ideju o zajedničkom životu koji vam se otvoreno postavlja u narednom periodu.

Zdravlje: Pokažite više snage na treningu

ŠKORPIJA

Posao: Pomalo ste lenji i ne želite da se potrudite ni na trenutak. Imali ste lošu fazu iz koje izlazite, ali isto tako želite da se odmorite. Nemate danas elana.

Ljubav: Pomalo ste lošijeg raspoloženja ali na kratko. Može da vam se pojavi osoba na koju često mislite. Ništa nije slučajno. Pokušaćete da se otvorite na polju ljubavi.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

STRELAC

Posao: Pomalo ste iritirajući za svoju sredinu. Morate da se otvorite na segmentu gde želite da uspete ovaj put.

Ljubav: Možete biti prijatno iznenađeni onim što trenutno uviđate kao poslovnu šansu, koju niste očekivali. Radujete se novi, poslovnim počecima.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

JARAC

Posao: Pomalo vas sve ovo plaši i ne želite da se upuštate u jače plasmane ovaj put. Imali ste mnogo vremena da skockate neke bitne stvari,i ali vam je to promaklo ovaj put.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju ne morate da se dajete u većoj meri, jer je partner imun na vaše nežne reči. Pokušajte d8a se zabavite na drugi način.

Zdravlje: Glavobolja.

 

VODOLIJA

Posao: Niste sami u poslu kojim se bavite, ali isto tako niste u prilici da birate svoje obaveze. Imate ideje ali ih još uvek samo razmatrate. Predlog je da sačekate još malo sa realizacijom.

Ljubav: Umete da se opustite i da bude po vašem, ali ovaj put ste naišli na osobu, koja vam daje potpuno suprotnu vibraciju od one, koju ste očekivali.

Zdravlje: Solarni pleksus.

RIBE

Posao: Pokazujete se u najboljem svetlu, ali vas neki ljudi povremeno izbegavaju danas. Umete da budete dovoljno uporni i istrajni na putu ka svom uspehu.

Ljubav: Imate stav da vam više leži platonska ljubavna veza, pa ste više u mislima sa jednom osobom nego što bi to realno bilo moguće i sprovesti taj vaš plan emotivne prirode.

Zdravlje: Osećate se umorno.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article