HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 18. JUL 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost.

LJUBAV: Neko vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku

 

BIK

POSAO: Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom. Ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika.

LJUBAV: Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

BLIZANCI

POSAO: Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti.

LJUBAV: Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu. Činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.

ZDRAVLJE: Napeti ste.

RAK

POSAO: Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju. Prihvatite izazov u sladu sa svojim potrebama.

LJUBAV: Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno.

ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite vaš status.

LJUBAV: Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

DEVICA

POSAO: Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku.

LJUBAV: Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.

ZDRAVLJE: Odlično.

 

VAGA

POSAO: Bez obzira na različite neprijatnosti koje vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji vam dobro rešenje. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju.

LJUBAV: Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti, nemaju svoju upotrebnu vrednost.

LJUBAV: Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti, nemaju svoju upotrebnu vrednost.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

 

STRELAC

POSAO: Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih deluje podsticajno i uzdbudljivo. Vaše poslovne namere, želje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu određenih formula.

LJUBAV: Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkim potrebama i ukusu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC

POSAO: Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspešnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek. Važno je da precizno objasnite svoje ideje.

LJUBAV: Partner ne želi da vam poveri svoje tajne namere, ali vi ne odustajete lako. Odbijanje vas dodatno podstiče na akciju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

VODOLIJA

POSAO: Motivisani ste za uspeh i prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam novi poslovni izazov. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare.

LJUBAV: Između vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: U Vašem interesu je da izbegavate sumnjive ponude ili osobu koja vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju. Svako od saradnika treba da se bavi svojim problemima.

LJUBAV: Nedostatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na partnerove skrivene namere.

ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article