HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. SEPTEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Jača saradnja sa strancima vam daje novu šansu za uspeh. Iskoristite ove aspekte u toku narednog perioda.

Ljubav: Volite da se otvoreno postavite pred novim izazovom koji vas okreće na jednu pozitivnu priču. Jedna osoba na vas povremeno misli.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

BIK

Posao: Još uvek ste na polju posla na nivou svojih želja. Morate da ostavite utisak osobe sa snažnom voljom, što vam u suštini neće biti teško.

Ljubav: Neko od ranije vam je još u srcu pa se nečiji povratak očekuje na velika vrata. Uradite dobar izbor ovaj put.

Zdravlje: Osećate se stabilno.

BLIZANCI

Posao: Još ste pod utiskom od ranije što se poslovne strane tiče, pa se neće desiti nešto posebno loše koliko se oseća jači utisak na nešto od ranije.

Ljubav: Volite da flertujete pa se može očekivati večernji izlazak sa osobom, koja vam imponuje. Ovo važi naročito za mlađe predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje: Predeo pluća vam je lošije postavljen.

RAK

Posao: Ukoliko ste pokrenuli porodični biznis osolonite se samo na one ljude u koje imate potpuno poverenje. Stav koji imate trenutno može da vam donese odličan plasman.

Ljubav: Pojačavate komunikaciju sa osobom od ranije i ne žalite se na trenutni stav koji imaju vaši prijatelji. Neko od njih ne želi tu osobu u većoj meri.

Zdravlje: Sinusi su vam slabija strana.

LAV

Posao: U toku dana možete da imate jaču tenziju i nemogućnost iskazivanja jasnih mogućnosti na poslovnom planu, ovaj put.

Ljubav: Volite jednog Ovna. Dobro se slažete u većini samo ne morate uvek da se odričete baš svega u korist osobe na koju msilite.

Zdravlje: Imate pojačanu nesanicu.

DEVICA

Posao: Nije sve tako loše skockano kako ste mislili na početku svog radnog zadatka. Ne očekujte poveći zalet još uvek na finansijskom polju.

Ljubav: Volite jednu Škorpiju uporno, već duže vreme. Nemate čak ni nameru da odustanete.

Zdravlje: Pojačano lupanje srca.

 

VAGA

Posao: Isuviše kasno dolazite do bitnog zaključka kada je poslovna situacija u pitanju. Nemate nameru da odustanete od trenutne solucije za koju se odavno već borite.

Ljubav: Ne odgovara vam nečije divljenje sve dok ne budete uvereni u ono što vam se dešava već neko vreme. Počinjete da sumnjate u partnerovu reč.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina C.

ŠKORPIJA

Posao: Imate dosta solidan plan koji vodite u svom biznisu. Morate da budete dovoljno uvereni u svoje reči i partnerski odnos poslovne prirode sa jednim Jarcem.

Ljubav: Osećate da se nečije prisustvo ne može zaobići i da vam ta osoba može napraviti lošije raspoloženje u trenutnoj vezi.

Zdravlje: Pokazujete odlično raspoloženje.

 

STRELAC

Posao: Razmišljate o potpuno novim mogućnostima na koje ste računali kao izlaz iz situacije u kojoj se trenutno nalazite. Finansije su vam veći problem.

Ljubav: Pojačavate akciju i češće izlazite. Volite da se družite sa osobama koje vam imponuju po intelektu i zauzimate dosta dobru poziciju.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

JARAC

Posao: Suština u kojoj ste se pronašli nosi određena otežanja. Vi se sve lepo osmislili ali realizacija ima svoj duži tok. Budite strpljivi.

Ljubav: Igra zavođenja na koju niste navikli od jednog Lava nije loša ideja kao još jedna avantura. Posušajte svoj unutrašnji glas.

Zdravlje: Cirkulacija može da vam bude slabija

 

VODOLIJA

Posao: Vi ste ozbiljan stručnjak u oblasti kojom se bavite već duže vreme. Imate nameru da napredujete u onome što volite.

Ljubav: Vaša emotivna strana traži jaču promenu. Poslušajte svoj unutrašnji glas kada je jedan Lav u pitanju.

Zdravlje: Smanjili ste stres.

RIBE

Posao: Pravi se poslovni mag. Uživate u izvoru znanja, koje ste sticali godinama. Niste u lošem raspoloženju za nešto potpuno novo u svom poslu.

Ljubav: Trijumf koji slavite je nešto što vam je odavno u srcu. Pored sebe imate osobu na koju se često mislili u prethodnom periodu.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article