HOROSKOP ZA PETAK, 1. NOVEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.

LJUBAV: Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Dajte neki znak voljenoj osobi i provedite lep dan!

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

 

BIK

POSAO: Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima. Povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.

LJUBAV: Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

BLIZANCI

POSAO: U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.

LJUBAV: Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.

ZDRAVLJE: Izražena napetost.

RAK

POSAO: Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo rešenje kako biste rešili nesporazume sa saradnicima.

LJUBAV: Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike i zato prihvatate sve obaveze. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora prihvatite i dobar savet.

LJUBAV: Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode pre nego što povredite nečija osećanja.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

DEVICA

POSAO: Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup.

LJUBAV: Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

VAGA

POSAO: Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove.

LJUBAV: Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

POSAO: Delujete samouvereno i imate dobar predosećaj za nove poslovne situacije. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.

LJUBAV: Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.

ZDRAVLJE: Odlično.

 

STRELAC

POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.

LJUBAV: Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.

ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.

JARAC

POSAO: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke.

LJUBAV: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

VODOLIJA

POSAO: Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.

LJUBAV: Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme i loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

RIBE

POSAO: Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.

LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article