HOROSKOP ZA PETAK, 20. SEPTEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Očekuju vas interesantni susreti i zato obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.

LJUBAV: Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.

ZDRAVLJE: Počnite sa rekreacijom

 

BIK

POSAO: Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.

LJUBAV: Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti.

LJUBAV: Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

ZDRAVLJE: Više odmarajte.

RAK

POSAO: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekivaće vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.

LJUBAV: Privlači vas nova emotivna igra. Upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.

ZDRAVLJE: Nema promena.

LAV

POSAO: Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa.

LJUBAV: Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki jubavni signal.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama.

LJUBAV: Iskrene emocije uvek deluju lekovito. Zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

 

VAGA

POSAO: Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere i zato ne budite naivni ili brzopleti.

LJUBAV: U ljubavnim očekivanjima kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

ŠKORPIJA

POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja.

LJUBAV: Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim putevima.

 

STRELAC

POSAO: Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.

LJUBAV: Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje.

LJUBAV: Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće. Reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku

 

VODOLIJA

POSAO: Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika.

LJUBAV: Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima i prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.

ZDRAVLJE: Moguća povreda.

RIBE

POSAO: Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika.

LJUBAV: U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da vas razočara ne neočekivani način.

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article