HOROSKOP ZA PETAK, 6. SEPTEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Osećate se pomalo iznevereno od strane svojih saradnika. Možda vam trenutni aspekti ne idu od ruke, ali bilo bi dobro da ne odustajete odmah posle prve nevolje.

Ljubav: Promena na polju ljubavi može da bude jako nepovoljna ukoliko se ne budete na vreme prilagodili.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

 

BIK

Posao: Neke promene ne možete da izbegnete. Poštujte pravila koja ste odavno postavili kod sebe. Niste mislili da možete daleko da dogurate, ali osećate da to morate da promenite.

Ljubav: Imate nameru da se spremite za večernji izlazak. Zavođenje vam ide od ruke I budite spremni za nešto više u toku večernjih sati.

Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Razmišljate o novim mogućnostima, koje su vam date kroz poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Nećete odustajati od ideje koju ste spremni da iskoristite u narednom periodu.

Ljubav: Maštate o jednom Raku koji vas egzaltira svojom pričom. Budite otvoreniji za komunikaciju ovaj put.

Zdravlje: Imate pojačano lučenje hormona stresa.

RAK

Posao: Nije loša ideja da ukoliko ste zaposleni ne očajavate usled šefa koji vam naređuje bez većeg razloga u odnosu na obim posla. Snaćićete se već nekako.

Ljubav: Osvajate i najtvrdokornije tipove koji su vam se našli na putu izazova. Ne posustajete i ne dajete povod za tako nešto.

Zdravlje: Istrajni ste u svojim namerama.

LAV

Posao: Pokazujete dovoljno entuzijazma za svoj poslovni plan. Morate da shvatite kako stvari funkcionišu i da im se prilagodite na vreme.

Ljubav: Zaljubljeni ste ovaj put u nekog od predstavnika vodenog znaka. Imponuje vam jedna Škorpija.

Zdravlje: Savladajte vežbu za noge.

DEVICA

Posao: Isuviše zahtevate od sebe u narednom periodu i ne dozvoljavate da se stvari dese malo brže, jer smatrate da pedantnost kod vas igra značajnu ulogu kada je rast novca u pitanju.

Ljubav: Poštujete pravila igre svog partnera ali znate i svoje navike, pa ćete biti skoni usklađivanju u svakom slučaju.

Zdravlje: Možete da imate problem sa solarnim pleksusom. Jačajte volju.

 

VAGA

Posao: Vaša finansijska strana je dobro kotirana i imate dosta dobar stav šta dalje sa investicijama. Ukoliko planirate saradnju sa Lavom, postavite pravila na vreme.

Ljubav: Poboljšavate svoj emotivni status i na vreme donosite bitnu odluku. Smatrate da vladate situaciom i nemate nameru da se spuštate ispod svog nivoa.

Zdravlje: Poboljšavate imunitet.

ŠKORPIJA

Posao: Važne detalje na polju posla možete da zanemarite. Ne radite to sve dok imate jasne ciljeve kojima težite. Budite dovoljno otvoreni za nešto više.

Ljubav: Ljubavna melodrama kod onih koji su rođeni u drugoj dekadi vašeg znaka. Morate da se oslobodite straha od napuštanja.

Zdravlje: Osećate se dobro.

 

STRELAC

Posao: Imate dosta dobar zalet danas kada su vaši poslovni momenti u pitanju. Morate da budete u jačem fokusu nego inače ukoliko budete hteli nešto više da postignete.

Ljubav: Ne očajavate ni ukoliko ste sami, jer promene koje vam se otvoreno protežiraju neće zaobići teme emocija kod vas.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

JARAC

Posao: Osećate veću dozu pravednosti kod sebe i kolega kada je udeo aktivnosti u zajedničkom radu u pitanju. Imate odličan tim saradnika.

Ljubav: Ne očajavate ovaj put jer ste u solidmom društvu koje vam pruža dosta dobar ambijent. Osećate se odlično i nemate potrebu da se osamljujete.

Zdravlje: Pokazujete još uvek dozu umora.

 

VODOLIJA

Posao: Izuzetan dan za potpuno nove strategije na vašem polju posla. Morate da budete otvoreni prema sebi i pokušate nešto konkretno i jako brzo da uradite.

Ljubav: Osećate da vam se nešto posebno može desiti na polju ljubavi. Privlačite ozbiljne osobe koje vam daju dosta dobar povod za nešto konkretnije na polju emocija.

Zdravlje: Dovoljno ste smanjili stres.

RIBE

Posao: Finansije su vam još kritična solucija pa se nećete preterano baviti novcem već ćete sačekati nešto bolje aspekte što se vašeg posla tiče.

Ljubav: Odličan emotivni stav vam je pružila jedna Devica i vi u tom smislu morate da budete zahvalni, ali se ustručavate da to i pokažete.

Zdravlje: Izbegavajte jače treninge.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article