HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 17. JUL 2017. GODINE

Rak bez kontrole, Lav i Devica u ljubavi, Vodolija super, glavobolja za Ribe...

OVAN

Posao: Danas ćete biti skloni donošenju bitne odluke, jer osećate veliki zamor već neko vreme. Želite sebi da priredite novu vrstu obaveze i da počnete u tome da uživate.

Ljubav: Na emotivnom segmentu vam se ne savetuje veća promena i ne savetuje se da ulazite u veće konflikte. Pokažite dozu zrelosti, kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

Zdravlje: Imate određenu dozu besa u sebi.

 

BIK

Posao: Imate potpuno pravo da se opustite i poželite nešto više. Moraćete da vodite ozbiljan razgovor sa svojim nadređenim u narednom pariodu, jer vam sledi promena na radnom mestu.

Ljubav: Pokazujete dozu strpljenja kada su emocije u pitanju i ne želite da se otvoreno postavite partneru koji vas pomalo iskušava.

Zdravlje: Grlo vam je osetljivo na promenu.

BLIZANCI

Posao: Vreme je da počnete da razmišljate o novčanom prilivu koji već dugo očekujete. Morate da se vodite određenim entuzijazmom ovaj put kako biste se suzdržali od nepotrebnih komentara.

Ljubav: Isuviše ste svoji da nekome u potpunosti pripadnete. Imate svoje ideje i ne žalite se na tretman koji dobijate od partnera.

Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Ukoliko se budete odlučili za ortačku priču na vašem poslovnom planu budite kolegijalni i otvoreni za nešto više, jer imate dovoljno aspekata koji vam daju do znanja da nije sve u vašim rukama.

Ljubav: Pokušavate da ostavite utisak na osobu sa kojom ste zapravo u vezi, ali može ovde da bude i povremenih nesuglasica.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

 

LAV

Posao: Vaša zvezda vodilja ima odličan putokaz na polju posla. Na vama je da samo pokušate da se okrenete pozitivnim stvarima u svom životu i mnogo toga može da vam se ispuni.

Ljubav: Možda odlučite ovaj put da sami provedete dan. Predah koji ste mislili da sebi obezbedite će vam pomoći da napunite baterije.

Zdravlje: Treba vam više sna.

DEVICA

Posao: Ne odustajete od ideje da nešto konkretno uradite za sebe. Biće prilike da se okrenete pravim stvarima ovaj put.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa jednim Lavom možete da budete bezbrižni, jer emocije će vam biti doslovno uzvraćene.

Zdravlje: Nemate većih problema.

VAGA

Posao: Dovoljno se naoružavate znanjem u oblasti kojom se bavite da ćete pokušati da dobijete određeno priznanje.

Ljubav: Sledi vam prijatan suret sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Ukoliko je to jedan Strelac možete da budete na putu ostvarenja svojih snova.

Zdravlje: Kičma vam je slabija strana.

 

ŠKORPIJA

Posao: Možda vas drugi doživljavaju kao mudraca i nekoga ko zapravo poznaje materiju o kojoj priča. Imaćete i pristalice koje će vas voditi dalje u diskusiju.

Ljubav: Vaša strastvenost je veća nego obično. Možda niste svesni da vas jedna osoba posmatra i želi od vas nešto konkretno.

Zdravlje: Stomak vam je slaba zona.

STRELAC

Posao: Konačno ćete izaći iz lošijeg perioda i nećete žaliti za nečim što je uistinu prošlo odavno. Pripremate se za potpuno novi početak.

Ljubav: Oni koji su u braku mogu da odahnu na uštrb trzavica, koje su imali u prethodnom priodu. Sledi vam pomirenje.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Još uvek se osećate skučeno u svom prostoru i ne želite sebi da priznate da nemate snage niti volje da nešto više poželite od trenutne situacije u kojoj se nalazite.

Ljubav: Ljubavni segment je ovaj put dominantan, ali vi se lično osećate loše I bezvoljno. Morate da radite na sebi da poboljšate kvalitet života.

Zdravlje: Odmarajte se.

 

VODOLIJA

Posao: U društvu ili individualno vi se osećate odlično. Možete imati iznenadne goste, pa ih dočekajte onako kako vi to najbolje umete.

Ljubav: Osećate se povremeno usamljeno i da partner nije zaboravio nekoga od ranije. Karmička priča se nastavlja.

Zdravlje: Volite sport.

RIBE

Posao: Imaćete dovoljno dobar i inteligentan stav da zaslužujete mnogo više. Ukoliko osetite da vas ne razumeju u trenutnom okruženju, možete da budete skloni radikalnim promenama i da jednostavno odete.

Ljubav: Osetljivi ste na kritiku i ne želite da učestvujete u većim raspravama. Nije loša ideja da poželite nešto bolje za sebe ovaj put.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

(Izvor: luftika.rs / Iris Tadić)

Share this article