HOROSKOP ZA SREDU, 21. AVGUST 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Niste smeli da izostanete sa svojim obavezama, pa se ovde sugeriše određena doza dobrog raspoloženja.

Ljubav: Ne opterećujte se pogrešnim odlukama već se sugeriše određena doza racija, koja vam je preko potrebna u radu na sebi.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

 

BIK

Posao: Nije loša solucija da se dovoljno integrišete sa već poznatim klijentima koliko se očekuje proširenje posla.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, pazite se razmirica i ne pokušavajte da se postavljate otvoreno, jer imate  loše aspekte tajni.

Zdravlje: Pijte vitamin C.

BLIZANCI

Posao: Pokušaj snalažljivosti na polju posla vam može doslovno upaliti. Ne očekujte da ćete imati i pristalice za svoje ideje, ali zasigurno vam se dive.

Ljubav: Pokušavate da se pomirite sa simpatijom od ranije. Ovaj potez može da vam se isplati, ovaj put.

Zdravlje: Nemate većih problema, danas.

RAK

Posao: Nisu loše ideje kojih se pridržavate u toku svog rada, koliko se može osetiti dovoljno znatiželjan pogled u pravcu uspeha, kojim se vodite.

Ljubav: Kada su u pitanju trenutne emociji prema osobi na koju često mislite, bićete malo više u svom svetu i ne pokušavajte da konkretizujete aspekte, koji vam daju veliku imaginaciju.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

LAV

Posao: Solucija da se bavite privatnim biznisom nije loša i vi sami smatrate taj segment dovoljno upotpunjen za vaš trenutni poslovni portfolio.

Ljubav: Ukoliko smatrate da su se pojedine ideje oko zajedničkog života dovoljno iskomplikovale ne očajavajte, jer su ovi aspekti samo loše posatvljeni na jedan kraći period.

Zdravlje: Odlično se osećate.

DEVICA

Posao: Karakteristike vašeg znaka su se malo loše odrazile na poslovnom planu, jer imate malo jači psihički pritisak u toku dana.

Ljubav: Nedostatak pažnje vam pravi veći problem nego obično. Posavetujte se sa osobom od poverenja, jer vam je potrebno tako nešto.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

VAGA

Posao: Ne odustajete od ideje da budete najbolji u svom poslu i tom inercijom se vodite u toku dana. Pazite se ljubomornih kolega u vašem okruženju.

Ljubav: Pokušajte da organizujete nešto posebno danas, kada su u pitanju izlasci sa vašom simpatijom. Budite otvoreniji u svojim namerama.

Zdravlje: Pojačavajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao: Vaše želje vas vode do pobedničkog stava, ali vi se ne okrećete iza sebe i ne vidite ništa posebno danas kada su u pitanju lošiji detalji. Neko sve to pomno posmatra.

Ljubav: Sami ne treba da budete i malo ste pod većim pritiskom, pa se oseća i bolja solucija u vezi promene statusa i samog partnera.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

 

STRELAC

Posao: Ne odričete se mogućnosti da napredujete, pa se u tom stilu i ponašate već neko vreme. Možete biti doslovno opterećeni nečijim lošim idejama.

Ljubav: Pokušavate da dominirate u situaciji, koja vam daje pun zalet za neko vreme. Pokazujete poveću zainteresovanost za nekoga od ranije.

Zdravlje: Solidno.

JARAC

Posao: Saradnici uočavaju da ste isuviše zahtevni i da bi bilo dobro da spustite loptu pri poslovnoj proceni ovaj put.

Ljubav: Ne morate da se pravdate za svaku sitnicu koliko bi bilo dobro da se otvorite na trenutak i zavirite u dušu osobi pored sebe.

Zdravlje: Kostobolja.

 

VODOLIJA

Posao: Kada su u pitanju novi aranžmani ne odustajete od činjenice da se neke konkretne stvari dese na prvi pogled. Budite dovoljno u fokusu koji vam može otvoriti nova vrata.

Ljubav: Pojaviće vam se osoba na koju često mislite pa bi bilo dobro da se i vi otvorite u tom pravcu bez obzira na ranije stavove.

Zdravlje: Vežbajte dovoljno.

RIBE

Posao: Provodite vreme u većem radu. Aktivnosti su vas sustigle i vi nemate razloga za brigu koliko treba nešto posebno da se angažujete.

Ljubav: Niste sami i to je ono najbolje, ali ne sumnjajte u nečije zasluge za vaše konkretne otvorene stavove, po pitanju zajedničkog života.

Zdravlje: Nesanica.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article