HOROSKOP ZA SREDU, 23. OKTOBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Prevelik zalogaj ste zagrizli. Radite deset stvari u isto vreme, što pravi konfuziju vama i svima oko vas. Bolje je da napravite plan i da skidate jednu po jednu obavezu.

Ljubav: Povlačite se u svoj svet. Partner primećuje da je nešto čudno i očekuje razgovor. Ali vi uporno izbegavate te teme.

Zdravlje: Problem sa zglobovima.

 

BIK

Posao: Raniji nesporazumi sa kolegama su prošlost, i stvari polako dolaze na svoje. Povod za svađe su bili nevažni detalji, ali vi ste se baš za to zakačili.

Ljubav: Pomalo ste stegnuti i zatvoreni. Nikom neće škoditi ako pokažete emocije.

Zdravlje: Dobro

BLIZANCI

Posao: Danas nećete toliko razmišljati o poslu, koliko ćete razmišljati o budućnosti. Nešto vam već neko vreme sputava kreativnost, i niste u svom elementu.

Ljubav: Partner nešto krije od vas, i vi to osećate. To neće izaći na dobro ako ubrzo ne porazgovarate.

Zdravlje: Problem sa krvnim sudovima.

RAK

Posao: Razmišljate o tome kako da dođete brzo do novca. Nije u pitanju toliko velika količina, koliko vam je neophodni da pokrpite rupe. Dobra saradnja sa vatrenim znakom: Ovan, Strelac ili Lav.

Ljubav: Postali ste ljubomorni, i znate šta to znači. Partner možda jeste dao povoda, ali ne toliko koliko ste vi to tragično shvatili.

Zdravlje: Problem u vratnom delu kičme

LAV

Posao: Vaši poslovi već neko vreme idu uzlaznom putanjom. Raspoloženi ste za saradnju, razmišljate vizionarski, i to već sada daje rezultate.

Ljubav: Ako je između vas i partnera došlo do prepirke, nemojte da raspaljujete vatru. Malo se povucite i pričekajte da se stvari slegnu.

Zdravlje: Solidno.

DEVICA

Posao: Ruke su vam prilično vezane. Ne možete da napravite funkcionalan plan rada zato što dosta zavisite od drugih. Budite strpljivi, to je kraktotrajno.

Ljubav: Ušli ste u jedan period kada ne radite dovoljno na sebi. Vreme je da promenite nešto, napravite neku zanimljivu promenu, pa ćete videti kako će se to lepo odraziti.

Zdravlje: Moguće glavobolje.

 

VAGA

Posao: Jedan Ovan bi mogao da vam prenese neku lepu vest. Za sve Vage koje rade u posredničkim poslovima ili se bave uslugama, ovo je početak dobrog perioda.

Ljubav: Imate dosta sreće u ljubavi, ponekad možda i nezasluženo. Jednostavno, plenite prave osobe i isijavate energijom kojoj je teško odoleti.

Zdravlje: Hronično ste umorni, potrebno vam je više odmora.

ŠKORPIJA

Posao: Ni sami ne znate kako ćete uspeti da sredite hrpu obaveza koje konstantno pristižu. Najbolje je da napravite plan i jednu po jednu stvar skidate sa spiska.

Ljubav: Partner se čudno ponaša i to nije ostalo neprimećeno. Vaša ljubomora može da bude kobna pa je bolje da odmah vidite o čemu se radi pre nego što se uživite u ulogu detektiva.

Zdravlje: Manjak energije.

 

STRELAC

Posao: Uspešan period je ispred onih Strelčeva koji se bave advokaturom ili posredovanjem u sklapanju poslova. Samo vi znate kada je trenutak da nešto otkrijete, a kada da prećutite.

Ljubav: Ponekad je dovoljan samo jedan vaš mali smešak da se svet oko vas promeni. Oraspoložićete partnera, a slobodni Strelčevi će danas biti neodoljivi.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.

JARAC

Posao: Pregovori i samo pregovori. To vas čeka u narednom periodu. Neće toliko biti konkretnog posla. To će doći posle, a zavisiće od toga kako završite pregovore.

Ljubav: Vaš partner je pod velikim pritiskom koji je sam sebi nametnuo. Razmišljate o tome kuda to vodi.

Zdravlje: Solodno.

 

VODOLIJA

Posao: Razmišljate o tome da se udružite sa jednim Ovnom ili Bikom. Oni su dobri u tome da ideje sprovedu u delo. I da pritom bude i zarade.

Ljubav: Privlače vas jaki partneri. Emotivno stabilni i prodorni. Samo odmerite dobro da li će imati vremena da se i vama posveti.

Zdravlje: Pripazite se povreda.

RIBE

Posao: Završavate jednu poslovnu epizodu koja je dosta dobro obećavala u početku. Ali neko se u tome nije snašao, a to niste vi. Razmišljajte o saradnji sa stabilnijom kolegama.

Ljubav: Privlače vas neko avanturističkog duha ko voli da putuje. Volite kada je neko otvoren, a u isto vreme pomalo mističan.

Zdravlje: Dobro

(Izvor: luftika.rs)

Share this article