HOROSKOP ZA SREDU, 28. AVGUST 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Niste morali mnogo toga da rešavate u periodu iza sebe koliko ćete morati neke detalje da sredite na svom poslovnom planu u narednom periodu.

Ljubav: Ukapirali ste da se pojedini detalji vašeg emotivnog života ne odvijaju onako kako biste vi to želeli. Bićete skloni velikoj promeni.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

 

BIK

Posao: Pokazujete veću zainteresovanost za nešto više pažnje na svom finansijskom segmentu, jer smatrate da vredite mnogo više. Pokazaćete i veću poslovnu prisutnost.

Ljubav: Volite jednu Škorpiju i ovaj put možete da očekujete nešto posebno u tom smislu. Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak.

Zdravlje: Pojačano lupanje srca.

BLIZANCI

Posao: Polje inostranstva vam se solidno otvara ovaj put i vi nemate nameru da se povinujete trenutnim aspektima sve dok ne budete sigurni u ishod svojih poslovnih mogućnosti.

Ljubav: Niste očajni i želite da pomognete svom partneru jer uviđate mnogo lošije aspekte na trenutak koji vam se otvara pred očima. Neko će to umeti da ceni u svakom slučaju.

Zdravlje: Nemate veći zdravstveni problem, danas.

RAK

Posao: Ušli ste u jako dobar poslovni aranžman i želite mnogo više pa se očekuju i odlični poslovni rezultati.

Ljubav: Uviđate da ste nekome odlična solucija za laku zabavu. Sami ćete odlučiti da li je to vaš cilj na emotivnom planu.

Zdravlje: Psiha vam je u redu.

LAV

Posao: Očekujete veću novčanu ponudu nego inače. Morate da budete strpljivi kada je isplata u pitanju. Neko vam može napraviti mali problem, ovaj put.

Ljubav: Očekivanja od jedne Device mogu da vam se otvore nova vrata. Osećate da se nešto posebno može desiti u periodu pred nama.

Zdravlje: Tenzije koje ste imali su prolaznog karaktera

DEVICA

Posao: Pokazujete veliku zainteresovanost za nešto više na svom poslovnom planu. Ne otežavajte trenutnu situaciju u kojoj se ne snalazite, jer se prepreke neće same od sebe otkloniti.

Ljubav: Niste navikli na loše prognoze koliko se pokazuje doza nezainteresovanosti za ono što bude vaš zadatak kada su u pitanju emocije jedne Ribe.

Zdravlje: Pazite na izbor hrane.

 

VAGA

Posao: Poštujete pravila na svom radnom mestu mada neke sitnice uporno propuštate. Budite zahvalni na onome šta možete trenutno da postignete.

Ljubav: Nije loša ideja da se sretnete sa jednim Lavom, koji vam imponuje neko vreme. U suštini ste usamljeni i treba vam veća promena na polju emocija.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušavate da steknete veće povrenje kod klijenata i u tome uspevate jer umete sa ljudima. Pokušajte da napravite bolji poslovni plan jer imate veliku podršku planeta za nešto više.

Ljubav: Uvideli ste odavno da se nešto veliko može očekivati pa se u tome jako dobro snalazite i nemate nameru da se postavite otvoreno i odete. Odajete utisak osobe na koju može da se osloni.

Zdravlje: Pojačano lučenje hormona.

 

STRELAC

Posao: Ukoliko ste student još neko vreme možete imati problem sa ispitima. Budite strpljivi, pa se neće desiti nešto protiv vaše volje.

Ljubav: Pokazujete veliku bolećivost prema osobi u vašem okruženju. Ne morate da se otvoreno postavite sve dok ne uvidite gde vas vode osećanja.

Zdravlje: Poboljšavate imunitet.

JARAC

Posao: Polje karijere je jako loše postavljeno pa se savetuje da povremeno spustite loptu i počnete malo bolje da gledate na detalje, koji vam se ne dopadaju.

Ljubav: Imate više sreće na polju ljubavi, pa samim tim usmerite upravo na ovaj segment energiju. Osoba pored vas zavređuje veću pažnju.

Zdravlje: Osećate da ste puni energije.

 

VODOLIJA

Posao: Ukoliko ste trenutno nezaposleni, ne očajavajte, jer se neke konkretne stavri mogu desiti upravo danas.

Ljubav: Poboljšavajte svoj emotivni segment, jer ćete biti dosta otvoreniji i opušteniji u komunikaciji sa ljudima.

Zdravlje: Stres koji ste imali će se smanjiti.

RIBE

Posao: Pojačana tenzija na polju posla je kod vas prolazna kategorija. Bavite se pozitivnim stvarima i ne pokušavajte da se snebivate oko bitnih odluka, delujte brzo.

Ljubav: Pojačana tenzija između vas i partnera je nešto što ne možete izbeći iz prostog razloga jer se oseća velika razlika u stavovima, koje protežirate.

Zdravlje: Pojačana psiha u večernjim satima.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article