HOROSKOP ZA SREDU, 4. SEPTEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Osećate da ste na gubitku zbog rezultata koji su vam se pokazali dovoljno otvoreno. Ostali članovi vas prate u neku ruku. Imate zadatak da se dovoljno skoncentrišete na zadatak.

Ljubav: Pokušavate da nađete kompromis za pojedine detalje oko zajedničkog života. Oni koji su u braku ne trebaju da se nadaju jačim emotivnim trenucima.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

BIK

Posao: Nije sve tako loše kao ranije. Imate podršku planeta koje daju solidno dobru energiju za ono što vam se pruža na poslovnom planu.

Ljubav: Odbojnost partnera nije sama postavljena. Imali ste inicijacije od ranije za događaje koje ne možete da zaobiđete.

Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Nalazite se u toku pregovora za nešto više i nemate nameru da se odugovlači sa bitnim detaljima vašeg poslovnog plana.

Ljubav: U suštini provodite solidan dan što se vaših emocija tiče. Dogovor sa partnerom zasigurno imate ovaj put.

Zdravlje: Posetite stomatologa na vreme.

RAK

Posao: Porast novca vam dolazi i na to ste se već pripremili. Nemate dosta loše mišljenje o onome što radite mada smatrate da to uvek može mnogo bolje.

Ljubav: Iznenadni raskid kod nekih predstavnika vašeg znaka je neizbežan. Vodite se dosta solidnim stavom da promenite sve što ne valja na polju emocija.

Zdravlje: Negirate svoje loše raspoloženje.

LAV

Posao: Cilj kojim ste odavno počeli da težite može da vam napravi solidan zaokret u karijeri. Osećate se dosta moćno.

Ljubav: Volite lake zabave pa imate na umu da se oslobodite od okova koji su vam odavno nametnuti. Skloni ste alkoholu.

Zdravlje: Pazite na imunitet.

DEVICA

Posao: Držite konce u svojim rukama pa se neće dogoditi neželjen moment u toku vašeg rada. Imate na umu da zablistate.

Ljubav: Još se niste opredelili na svoj prvi korak napred kada je jedna Vaga u pitanju. Više se vodite stavom da se sve odvija jednim suptilnijim tokom bez moranja na nešto.

Zdravlje: Pazite šta jedete.

 

VAGA

Posao: Odlično društvo u kome možete da iznesete svoje trenutno raspoloženje je ono što vam se dopada a naročito ukoliko se tu nađu predstavnice lepšeg pola.

Ljubav: Osećate dosta egzaltacije u svojim mislima. Potrebno je i da se pokrenete na ovom polju za nešto bolju energiju.

Zdravlje: Odmarajte povremeno.

ŠKORPIJA

Posao: Isuviše ste bili ratoborni za neke bitke koje ste vodili bez većeg uspeha. Morate da ostanete na pozitivnom putu za nešto više kako bi uspeli da izbacite bes iz sebe zbog propuštenih prilika.

Ljubav: Osećate da ste dovoljno dobro uspostavili komunikaciju sa osobom suprotnog pola i da se pripremate za nešto umereniji razgovor sa partnerom.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

 

STRELAC

Posao: Osećaćete se malo lošije još poneki dan i to će da prođe, jer Jupiter vaš vladar ima nameru da uđe u jedan bolji ambijent.

Ljubav: Nije sve u vašoj seksualnosti. Potrebno je nešto više da bi mogli da imate izuzetno pozitivan stav za vašu emotivnu stranu.

Zdravlje: Vežbajte dovoljno, ovaj put.

JARAC

Posao: Osećate da ste dovoljno lekcija položili, ali vaš asketski način raspoloženja za svaki propust daje jači utisak za vaše trenutne probleme.

Ljubav: Morate da krenete dalje u nešto sasvim novo. Ono što je bilo ostavljate iza sebe ovaj put da bi otvorili neka nova vrata.

Zdravlje: Osećate se umorno.

 

VODOLIJA

Posao: Jači stav za promene se oseća kod vas već odavno. Možda niste razmišljali o tome na jedan pozitivan način pa se niste ni usudili da uđete u jaču raspravu sa svojim saradnicim.

Ljubav: Volite slobodu pa se tako i ponašate. Niko ne može da vas ima zasigurno u onom ambijentu kako razmišlja sve dok se vi sa tim ne složite.

Zdravlje: Ponašate se neodgovorno prema svom zdravlju

RIBE

Posao: Tandem sa jednim Jarcem u poslovnom smislu je nešto što ste odavno priželjkivali. Odlična saradnja na koju ste navikli se pretvara u nešto dugoročniju priču.

Ljubav: Partner želi8 da se oseća slobodno pa i vi sa druge strane. Morate da shvatite da ovo ne nosi pozitivan stav niti razrešenje situacije u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Optimalno, danas.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article