HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Mnoge okolnosti će početi da se menjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike za pozitivnu promenu i napredak.

LJUBAV: Dozvolite partneru da vodi igru u kojoj ćete se na kraju opustiti. Potisnuli ste svoju strastvenu stranu bez potrebe.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

BIK

POSAO: Poslovne okolnosti su povoljne za vas u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost.

LJUBAV: U emotivnom delu, nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti, pa se suočite sa svim eventualnim problemima jer možete uspešno da ih rešite.

LJUBAV: Emotivno se situacija konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite i šta vam je činiti. Dobar period je pred vama, iskoristite ga.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

RAK

POSAO: Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vreme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova, ovo vam nije povoljan period za rasprave. Strpite se, biće boljih dana.

LJUBAV: Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatan život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete i partnera. Posao ne nosite kući!

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

LAV

POSAO: Nemojte da očekujete podršku drugih, već završavajte samostalno ono što možete. Prećete vi biti podrška drugima, ali i u tom delu treba da budete odmereni.

LJUBAV: Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto menjate i da se trudite, iako i niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

DEVICA

POSAO: Opteretili ste se poslovnim obavezama. Održite koncentraciju i završite ono što ste počeli ili ugovorili jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi.

LJUBAV: Imate potrebu da se izolujete. Ovo možda neće shvatiti voljena osoba jer računa na vašu podršku i prisutnost.

ZDRAVLJE: Pokušajte da se opustite.

 

VAGA

POSAO: Nedostaje vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima, pa može doći do manjeg zastoja u realizovanju projekata. Suviše se oslanjate na nečija obećanja koja nisu realna.

LJUBAV: Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove. Naročito sa osobama koje su vam poznate, bilo da ste bili u vezi ili ne.

ZDRAVLJE:Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni, a naročito kada vi grešite.

LJUBAV: Možete se odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljate izvesno vreme a verovatno je vezana za vaš posao.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

STRELAC

POSAO: Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije.

LJUBAV: Vreme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Ako ste slobodni, može vam se udvarati neko preko posla ili osoba koju srećete prilikom izlaska.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

JARAC

POSAO: Dešavanja na poslu su vezana za okolnosti koje će se menjati a vi na njih nemate puno uticaja. Savet je da se trenutno prilagodite i saslušate ljude u svom okruženju.

LJUBAV: Imate podršku voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Partner može pokazati nezadovoljstvo zbog nedostatka vremena koje provodite zajedno.

ZDRAVLJE: Odlično.

 

VODOLIJA

POSAO: Pokreće se dosta toga što ste priželjkivali u proteklom periodu. Nema razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni.

LJUBAV: Može vas pokrenuti slučajno poznanstvo sa osobom koju dugo niste videli. Prijatno ćete se iznenaditi i bićete lepo raspoloženi ceo dan.

ZDRAVLJE: Ukočenost.

RIBE

POSAO: Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomerite sa trenutne tačke, ali grešite. Uz bolju organizaciju i korišćenje potencijala možete da napravite brzu i dobru poslovnu promenu.

LJUBAV: Na emotivnom planu se osećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni.

ZDRAVLJE: Važno je da se opustite.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article