HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. SEPTEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN 

Posao: Imate dovoljno dobar razlog da poverujete jednom Raku. Poslovna mogućnost preko ove osobe je nešto što ste zapravo dugo očekivali.

Ljubav: Koliko su vam naklonjeni aspekti na polju posla toliko na polu ljubavi nisu baš. Možete preseći agoniju koju osećate već neko vreme.

Zdravlje: Problem sa kostima.

   

BIK

Posao: Isuviše vas posmatraju i mere svaki vaš poslovni korak koji činite. Poslušajte savet iskusnijih kolega i pokušajte da se dovoljno dobro informišete, kada su vaši zadaci u pitanju.

Ljubav: Niste se obradovali nečijem povratku. Neko je sa razlogom bio bivši i vi to dobro znate. Nećete ponavljati stare greške.

Zdravlje: Osećate se dobro.

BLIZANCI

Posao: Imate utisak da se mnogo toga postiže u paru i svesni ste situacije u kojoj ste se trenutno našli bez većeg razloga. Moraćete da se udružite sa jednim Jarcem.

Ljubav: Želite da se osamite i na vreme pokušate neke detalje kod sebe da dovedete u red. Ne želite da se još uvek emotivno otvorite.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

RAK

Posao: Vas vodi jaka intuicija na poslovnom planu. Morate da ostanete dovoljno otvoreni za nešto sasvim novo ali po starom principu ili nešto što ste imali na umu da uradite od ranije.

Ljubav: Ukoliko se budete spremnili na radikalnu promenu morate iza te odluke da stojite malo duže. Ne očajavajte ukoliko se nešto posebno i ne desi.

Zdravlje: Pojačana nesanica.

LAV

Posao: Odličan poslovni potez kome se otvoreno postavljate već neko vreme dolazi i do kulminacije na tom polju u onoj meri u kojoj se oseća poveća poslovna aktivnost.

Ljubav: Osećate da ste se zaljubili. Ne možete da se otrgnete tom utisku i pokušavate da dominirate što vam se ne savetuje u period pred nama.

Zdravlje: Pojačano lučenje hormona sreće.

DEVICA

Posao: U poslu kojim se otvoreno sarađuje sa inostranim kolegama može da vam donese ozbiljniju sumu novca ali isto tako i pogrešan potez jako lošu reputaciju. Posavetujte se sa svojim poslodavcem.

Ljubav: Sklonost flertu i alkoholu može da vam napravi mali problem. Postavite ss otmenije pred novim izazovima na polju ljubavi.

Zdravlje: Unosite dovoljno vitamina u svoj organizam.

 

VAGA

Posao: Kockate se sa sopstvenim radnim mestom. Ne trpite autoritet i ne želite da spuštate ispod svog nivoa. Možda potražite novi posao.

Ljubav: Osećate se dobro u prisustvu Lava ili jedne Škorpije. Možete da budete skloni paralelnim vezama što vam se u suštini ne preporučuje.

Zdravlje: Više se bavite sportom.

ŠKORPIJA

Posao: Očekivanja koja ste imali od strane poslvnih partnera je ispujeno. Imate i nove strategije i ideje koje vam znače u narednom periodu kroz polje finansija.

Ljubav: Možete se obradovati susretu dugogodišnjeg partnera, koga niste odavno videli. Sledi vam prijatno poslepodne.

Zdravlje: Više odmarajte.

 

STRELAC

Posao: Sledi vam nova bitka u toku današnjeg dana. Morate da se skoncentrišete na bitnije detalje u toku svog rada, kojim imate nameru da protežirate u narednom periodu.

Ljubav: Više sa bavite svojim temama a partnera ostavljate po strani. Ne žalite se na nešto posebno koliko partner može biti dosta kivan na vaše ponašanje.

Zdravlje: Oslobodite se pritiska, više vežbajte.

JARAC

Posao: Osećate se kao nemi posmatrač i nemate nameru da se otvarate na onom segmentu u smislu novih aktivnosti, ukoliko vam ta partija ne donosi ozbiljnu svotu novca.

Ljubav: Neko od ranije će biti opet u žiži vašeg interesovanja. Morate da se opredelite što ranije oko toga da li ta osoba i dalje zavređuje vašu pažnju.

Zdravlje: Osećate se odlično

 

VODOLIJA

Posao: Vaša intuicija danas dobro radi, pa nećete praviti greške od ranije, kada su u pitanju nepovoljni uticaju konkurencije.

Ljubav: Volite da posećujete mesta zabave i u tom ambijentu se očekuje i vi da pronađete nekoga ko bi mogao da vam imponuje u svakom slučaju.

Zdravlje: Problem koji imate, konstantno se ponavlja. Prekinite taj krug.

RIBE

Posao: Osećate veliku moć na mestu gde se nalazite i ne morate da se dezavuišete sitnim problemima. Postavite sebi malo jači cilj u poslovnom planu.

Ljubav: Ne želite da vas neko konstantno povređuje, pa se nećete osećati loše kao u poslednje vreme. Morate da budete dovoljno otvoreni pred novim izazovima, koji vam se postavljaju.

Zdravlje: Ukoliko ste pušač, smanjite konzumiranje cigareta neko vreme.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article