HOROSKOP ZA UTORAK, 13. AVGUST 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Zanimljivu igru vodite ovih dana. Ne odustajete od svog cilja bez većih finansijskih teškoća. Imate na umu mnogo toga da rešite bez veće presije.

Ljubav: Želite da ostanete sami po svaku cenu. Ne ustručavate se da kažete zapravo šta mislite. Nadajte se boljim danima.

Zdravlje: Pojačavajte unos vitamina

 

BIK

Posao: Imate pravedan stav za sve što vam se dešava na poslovnom planu. Želite da popravite utisak, koji imate u okruženju. Kolege vas podžavaju.

Ljubav: Isuviše ste u fokusu na poslovni segment ine želite da gubite vreme na polju emocija. Vaš stav je dovoljno otvoreno postavljen da se ne očekuje kolebljivost.

Zdravlje: Imate pojačanu rekreaciju.

BLIZANCI

Posao: Danas možete da se pripremate polako za narednu sezonu ida u tom pravcu donosite bitne odluke. Podrška vam je dovoljno jaka od strane saradnika.

Ljubav: Požrtvovanost koju osećate već neko vreme od strane partnera vam budi sumnju zbog pojedinih detalja. Forsirate pritajen stav prema jednoj Ribi.

Zdravlje: Unosite kroz hranu dovoljno kalcijuma.

RAK

Posao: Imate zadatak da se osvrnete ipogledate gde ste imali malo veće greške u svom radu. Pojačana kontrola, može da vam donese malo više novca.

Ljubav: Ne možete da se otrgnete utisku da je partner dovoljno daleko. Vaše srce govori nešto drugačije. Budite opušteniji idosledni svojim obavezama, jer vreme teče.

Zdravlje: Pojačan stres

LAV

Posao: Želite mnogo toga brzo da rešite. Ne postoji nešto , trnutno što bi moglo da vas zaustavi u pravcu kojim ste krenuli.

Ljubav: Niste sami iželite još jednom da se pomirite sa činjenicom da su loše faze na emotivnom segmentu prolazna kategorija.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

DEVICA

Posao: Novca će svakako biti, ali moguće u manjim apoenima. Budite dosledni svojim obavezama, pa se fokusirajte samo na bitne segmente.

Ljubav: Pojačana ljubomora od strane jednog Raka ili Bika vas ne interesuje. Imate jak stav iželite da zaboravite neprijatne događaje.

Zdravlje: Digestivni problem.

 

VAGA

Posao: Ostavljate utisak dosta jake osobe. Nudite odlične ideje za projekat na kome rafite, trenutno. Bilo bi dobro da se oslonite na jednog Jarca, ovaj put.

Ljubav: Smatrate da vams e neko meša u vezu ida nije fer za ono za šta vas partner manipuliše. Skloni ste radikalnim merama.

Zdravlje: Osetljiv vam je predeo oko grla.

ŠKORPIJA

Posao: Imate jak stav na poslovnom planu. Želite mnogo više za sebe iu tome umete čak ida uživate do neke mere.

Ljubav: Ne odustajete od jedne osobe na koju često mislite. Imate dobro razrađenu strategiju kako da osvojite srce ove osobe.

Zdravlje: Solidno.

 

STRELAC

Posao: Pritisak već neko vreme ne umete da kanališete, potreban vam je rad na sebi idovoljno discipline koju do neke mere ispoštujete.

Ljubav: Pojačana tenzija između vas i partnera se nastavlja. Možete biti neprijatno iznenađeni stavom osobe koja vas ne poštuje, dovoljno.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

JARAC

Posao: Osećate pobedu u borbi, koju vodite. Niste sami u svom problem imožete čak da se udružite za mnogo bolje partije. Saradnja sa jednom Devicom i Rakom, može biti kvalitetnija nego inače.

Ljubav:Smatrate da vas je partner povredio i da sledi oproštaj. Na to ćete morati malo da sačekate ovaj put.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

VODOLIJA

Posao: Od vas se iziskuje mnogo više rada isaradnje sa poslovnim partnerima. Neko smatra da vredite mnogo više od trenutne pozicije pa se očekuju imnogo bolji novčani prilivi.

Ljubav: Niste od onih koji uporno izlaze itraže svoju polovinu preko prijatelja. Vi ste za neku otvoreniju varijantu idosta opušteniju.

Zdravlje: Pojačan stres.

RIBE

Posao: Snalazite se sa radnim zadacima, koji vas okupiraju već neko vreme. Imate stav jednog lidera ine morate da se dezavuišete onim što ne želite da čujete.

Ljubav: Smatrate da je uzaludno potrošeno vreme na osobu, koja vam ne znači nešto posebno u poslednje vreme. Skloni ste raskidu.

Zdravlje: Pojačano lupanje srca.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article