HOROSKOP ZA UTORAK, 3. SEPTEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Ubrzano razrešavate svoje finansijske probleme. Upoznaćete zanimljivu osobu, koje će vam pomoći da dosegnete zvezde u svom poslovnom statusu.

Ljubav: Želite da razrešite poneki detalj, ukoliko se radi o partneru koji vam je isuviše težak. Pokušavate da se oslobodite okova.

Zdravlje: Osećate se dobro.

 

BIK

Posao: Spremni ste da okrenete novi list i načinite odličan potez za svoj groš. Imali ste dovoljno otežanja, koje ćete da prevaziđete u narednom periodu.

Ljubav: Uopšte se niste uklopili u novu priču i pokušajte da se otrgnete utisku jedne osobe koja vas ne zaslužuje. Borite se za svoja lična prava.

Zdravlje: Proverite hormonski status.

BLIZANCI

Posao: Uprkos lošim segmentima vašeg posla vi opstajete na tržištu. Nelagodnost može da dođe i usled nepromišljenih promena, koje ste sami sugerisali.

Ljubav: Partner se malo ljuti na vaš stav nedodirljive osobe. Budite obazriviji prema nečijim osećanjima

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

RAK

Posao: Tvrdog srca priznajete da ipak u paru možete mnogo više da dobijete. Ishitrenost i samostalnost vam ne daje za pravo da se sami borite, ovaj put.

Ljubav: Možda vam se vrati neko od ranije. Morate da završite karmičku priču u narednom periodu.

Zdravlje: Mogući bolovi u mišićima.

LAV

Posao: Vratili ste se starim navikamai i ne žalite se na tempo rada. Sve operacije su vam jasne do tančina pa nemate potrebu da se loše osećate.

Ljubav: Sukobi sa partnerom su neminovni. Ukoliko ste u braku pazite se reči koje budete uputili partner. Oseća se velika doza besa.

Zdravlje: Izdržaćete već nekako dan.

DEVICA

Posao: Odlično raspoloženje vas prati u toku dana. Ideje vam nisu loše kada je u pitanju razrešenje poslovne situacije oko finansijskog dela.

Ljubav: Imate dosta sugestivno delovanje na partnera. Isuviše ste intuitivni u priči oko emocija. Sami nećete biti.

Zdravlje: Vodite zdrav način života.

 

VAGA

Posao: Ideja koju razrađujete u prvom delu dana vam donosi razrešenje situacije za naredni period. Svesni ste koliko vredite pa se u tom smislu vladate.

Ljubav: Moguće da ćete biti dovoljno otvoreni za svog partnera ovaj put i da ćete preći dovoljno kilometara kako bi se nešto konkretno desilo.

Zdravlje: Ostavljate utisak zdrave osobe.

ŠKORPIJA

Posao: Muče vas određene dileme u narednom period koje niste isuviše ozbillno shvatili u prvi mah. Osećate potrebu da nešto popravite.

Ljubav: Neko vam se meša u vezu i počinje da iritira svojim prisustvom. Sprema te se na jači emotivni sukob.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

 

STRELAC

Posao: Drugi ljudi vas doživljavaju kao velikog mudraca i vi to u suštini i jeste. Mnogi vas pitaju za savet i nesebično ga poklanjate.

Ljubav: Emotivna strana je više povezana sa poljem strasti. Budite dovoljno opušteni u svojim namerama i nešto se već može dogoditi.

Zdravlje: Pojačano lučenje hormona.

JARAC

Posao: U suštini ste osoba koja jako dobro uviđa pojedine polovne poteze svog šefa pa se u to ime oseća i jača doza manipulacije na koju nećete pristati.

Ljubav: Vaša intuicija u vezi jedne osobe jako dobro radi. Ovaj stav vam pomaže da skockate svoj emotivni život.

Zdravlje: Nemate danas veće tegobe.

 

VODOLIJA

Posao: Možda se u ranim satima budete osećali dosta promašeno, međutim nije sav trud bio uzaludan u većoj meri.

Ljubav: Isuviše se dobro osećate u prisustvu jedne osobe da se neće desiti nešto neplanirano. Morate da se upustite u avanturu sa jednom osobom koja vam znači.

Zdravlje: Posetite stomatologa na vreme.

RIBE

Posao: Vaša gordost ne dozvoljava jaču poslovnu saradnju sa osobom koja je spremna da se otvoreno postavi kada su novi izazovi u pitanju.

Ljubav: Ne treba da budete sami pa se sugeriše nešto isuviše posebno kada su zajednički izlasci u pitanju. Osećate se egzaltirano.

Zdravlje: Pojačajte trening u toku dana

(Izvor: luftika.rs)

Share this article