HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Nalazite se u odličnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.

LJUBAV: U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

 

BIK

POSAO: Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju vas pozitivni rezulatati.

LJUBAV: U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama.

LJUBAV: Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.

ZDRAVLJE: Nesanica.

RAK

POSAO: Dobro razmislite o svojim interesima jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.

LJUBAV: Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

LAV

POSAO: Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Primenjujte proverene obrasce u poslovnom dijalogu.

LJUBAV: Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti i praktičnost. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.

LJUBAV: U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

 

VAGA

POSAO: Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.

LJUBAV: U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere.

ZDRAVLJE: Više odmarajte

ŠKORPIJA

POSAO: Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici poštuju vaše mišljenje.

LJUBAV: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.

ZDRAVLJE: Odlično.

 

STRELAC

POSAO: Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.

LJUBAV: U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.

ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

JARAC

POSAO: Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Koristite svoju energiju racionalnije.

LJUBAV: Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada vešto izmiče pred vašim pozivima.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

 

VODOLIJA

POSAO: Očekujete pozitivne odgovore u rešavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.

LJUBAV: U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima.

LJUBAV: Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article