Izaberite vrata i otkrijte šta vas očekuje u novoj 2017. godini

Koja od troje vrata na fotografiji najviše okupiraju vašu pažnju dok gledate u njih?

Ovo je jedan psihološki test koji će vam otkriti na kom životnom polju će vam cvetati ruže u novoj 2017. godini.

Posao/finansije, ljubav/prijateljstvo ili zdravlje, su tri moguće opcije - a evo i odgovora, koje donosi 24sata.hr. 

Vrata 1 - Finansije

U 2017. će vam se ukazati prilika za dugotrajnu finansijsku sigurnost. U maju možete očekivati veću promenu u karijeri, više novca - a možda se radi o novom poslu ili unapređenju.

Takođe, pronaći ćete nove načine ulaganja novca u svoju budućnost. Onima koji imaju finansijskih problema ili dugovanje - iduća godina biće puno bolja, dugovi će se smanjiti ili nestati.

 

Vrata 2 - Ljubavna veza, odnosi sa porodicom i prijateljima

Čeka vas čišćenje na ovim poljima. Poboljšaće se vaši ljubavni odnosi, i odnosi vezani za porodicu ili prijatelje.

Izliječit ćete sebe, posvetiti se ličnim zadovoljstvima. Pomirit ćete stare pokvarene ljubavne, prijateljske ili porodične veze - a čekaju vas mirniji i stabilniji dani.

Vrata 3 - Zdravlje

Bit ćete u najboljoj formi života. Osjećat ćete se fantastično, imat ćete puno energije i misli će vam biti bistrije. U 2017. godini čeka vas puno aktivnosti. Možda ćete više voziti bicikl, plivati, šetati po prirodi, biti intimniji s partnerom... 

Osluškivat ćete svoje tijelo i pratiti što mu treba, a što smeta. Moglo bi se reći da ćete tretirati svoje tijelo kao hram - s poštovanjem. Postat ćete svjesniji toga da kada se čovjek ne osjeća dobro, kvaliteta života mu je slabija. Zbog svega toga čeka vas puno zdravija i dugovječnija budućnost, piše awakeningpeople.com.

Koja ste vi vrata izabrali?

(Izvor: ba.n1info.com)

Share this article