Lak plen: Ova tri znaka Zodijaka ćete najlakše odvući u krevet

Zvezde vam otkrivaju za koje horoskopske znake treba da uložite najmanje truda da biste ih odvukli u krevet.

PROČITAJTE JOŠ NEVEROVATNO TAČNO: Izaberi AMAJLIJU koja te privlači i saznaj tvoju TAJNU MOĆ!

Ovan 

Kada se radi o udvaranju, kod Ovnova prolazi agresivnost i direktnost. Nemojte da ga pitate za dozvolu da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje. 

Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele da čuju da su najprivlačnije osobe na planeti. Ali slobodno možete da mu se suprotstavite. Njima su rasprave kao afrodizijak.

 

Lav 

Lavovi vole da budu vođe i ukoliko imaju šansu da vas orgazmom odvedu do zvezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertuju, da budu u centru pažnje. Ako želite da osvojite Lava, potpuno se koncentrišite na njega. 

Pohvalite njegovu odevnu kombinaciju ili bilo šta drugo. Ponašajte se kao da je najbolji u svemu i svuda. Kada prigušite svetlost, provucite mu prste kroz kosu i dobićete veliki plus. Šapućite mu reči hvale tokom predigre. Tako ćete sebi obezbediti savršeni seks. 

PROČITAJTE JOŠ Čime god se bavili nekim horoskopskim znacima je suđeno da budu BOGATI

Vodolija 

Vodolije su velike flegme… Njih je čak i lako odvesti u krevet baš zato što im je svejedno da li će imati seks ili neće. 

Recite mu da radite istraživanje na temu seksa za kliniku i da vam treba pomoć u eksperimentisanju. Čak i ako se nasmeje, bar će vas smatrati originalnim. Što ste nekonvencionalniji, sve ste privlačniji Vodoliji.

Share this article