NEDELJNI HOROSKOP Pred jednim znakom je IZNENAĐENJE GODINE, a ova dva očekuje KOŠMARNIH 7 DANA!

Pročitajte šta vas očekuje u narednih sedam dana...

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Za vas je ova nedelja veoma produktivna jer ćete imati mnogo posla i moraćete mnogo da se angažujete. Budite spremni da vam privatni život trpi zbog prevelike količine posla. Ne ulazite u svađu sa partnerom. Do kraja nedelje stižu sjajne vesti od jednog Raka. Čuvajte se stresa.

PROČITAJTE JOŠ Srpski narodni večiti kalendar PRECIZNO POGAĐA SUDBINU: U 40-oj godini Device čeka ŽIVOTNA PREKRETNICA, Vodolijama se smeši VELIKA SREĆA

BIK (21. 4 – 20. 5)

Početkom nedelje bićete nervozni zbog dešavanja unutar šire porodice. Gledajte da izbegnete sukobe. U ljubavi vas očekuje veoma važan razgovor krajem nedelje. Posao je stabilan, a i novčana situacija se poboljšava. Mogući su problemi sa organima za varenje, pa na vreme posetite lekara.

 

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

U ovom periodu aktivira se vaše polje novca i posla, tako da ćete biti najzauzetiji na ovom planu. Očekuje vas potpisivanje ugovora sa osobom u znaku Škorpije, što može da vam donese veliku zaradu. U ljubavi se dešavaju neke stvari nad kojima nemate kontrolu. Moguća nervoza.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vama do kraja nedelje stižu lepe vesti od osobe koja vam je jako bliska. To se odnosi na mogućnosti novog posla ili nove poslovne saradnje. U ljubavi ćete biti veoma srećni i zadovoljni, iako vam trenutno ne ide sve baš onako kako želite. Zdravlje je u redu, ali proverite krvni pritisak.

devojka-oci-siske-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

LAV (23. 7 – 23. 8)

Početkom nedelje bićete pod stresom, pre svega zbog situacije sa novcem. Potrudite se da budete maksimalno posvećeni radu. Ljubav je u stagnaciji i nema značajnijih promena. Stižu povoljne vesti od osobe rođene u znaku Strelca. Mogući problemi sa alergijama.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Vaša snaga leži u onome što radite i do kraja nedelje ste pretežno posvećeni poslu. Tvrdoglavo ćete braniti svoje stavove kada su u pitanju odnosi unutar kuće, a u ljubavi pravite kompromise iako to ne želite. Zdravlje je stabilno, ali ako možete, više se odmarajte.

 

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Ove nedelje pokušajte da se smirite, pa sve važne odluke odložite za neki bolji period. Partner će biti tvrdoglav, neće imati mnogo razumevanja za vas, te su moguće i rasprave. Kada je novac u pitanju, situacija će biti nestabilna, dok će na zdravstvenom planu sve biti kako treba.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Početak nedelje je pod uticajem ljubavnih problema i velikog nezadovoljstva koje osećate. Budite u miru sa sobom i donesite dobre i pozitivne odluke. Posao je u stagnaciji i ne očekujte neke novine. Kada je reč o zdravlju, ono najviše zavisi od vašeg raspoloženja.

PROČITAJTE JOŠ Sve će im ići kao po loju: Jesen donosi veliku sreću ovim znakovima Zodijaka!

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Do kraja nedelje nećete biti zadovoljni odnosima u kući, posebno komunikacijom sa partnerom. Tvrdoglavo ćete braniti svoja razmišljanja i stavove, što može da bude uzrok velikih svađa.Novčana situacija je nestabilna. Što se tiče zdravlja, pijte više tečnosti.

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Ova nedelja počinje dobrim vestima vezanim za posao i novac. Što se tiče ljubavi, obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom i ne ulazite u sukobe. Povedite računa o svojim željama i istrajte u njima. Treba vam više odmora i svežeg vazduha.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

U krugu porodice ćete morati da rešavate određene probleme. Morate da budete spremni na kompromis. U ljubavi vam stižu nove vesti koje vam daju bolji uvid o odnosu sa partnerom. Nemojte da budete previše ljubomorni. Poslovna situacija je stabilna. Obratite pažnju na kičmu.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

U ovoj nedelji imaćete puno posla, posebno ako se ukaže prilika da sarađujete sa ljudima iz inostranstva. Stižu povoljne vesti u vezi s novcem od osobe u znaku Device. Kada je u pitanju ljubav, budite staloženi i mirne glave donesite nove odluke. Zdravlje je dobro.

(kutaknet.com / zena.blic.rs / Nena Janković)

Share this article