Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. jula (POSAO, LjUBAV, ZDRAVLjE)

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje...

OVAN

Posao: Dobijate neočekivani podsticaj od osobe za koju niste mislili da vam može biti od koristi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom utisku, zajedno s haosom stiže i pravo rešenje zbog kog ćete, na kraju, shvatiti da je sve što se desilo bilo idealno za vas.

LJubav: Odišete optimizmom. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u njima ne učestvuje i druga strana. Tenzija između vas i vašeg partnera sve više raste, te ako se ne budete prizemljili, odnosi se mogu zakomplikovati.

Zdravlje: Moguća prehlada.

 

BIK

Posao: Smeta vam haos koji vas okružuje. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije, jer su u izgledu neprijatnosti u vidu opomena u vezi s nečim što ste smetnuli s uma.

LJubav: Ne možete da se odlučite kako da se postavite, pa vam je najlakše da svu odgovornost prebacite na druge. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Promenljivost raspoloženja u ljubavnom životu remeti rutinu u vašoj svakodnevici.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

BLIZANCI

Posao: Ovih dana biste mogli da sklopite novi ugovor ili da postignete čvrst dogovor o nekoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni kako ne biste sve radili po dva puta.

LJubav: Koliko god se trudili, ovih dana sleduje vam deblji kraj. U tom smislu, radi sigurnosti, preispitajte sve gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja vas, nehotice, može iskompromitovati.

Zdravlje: Čuvajte se virusa.

PROČITAJTE JOŠ VIC DANA: Mujo i pričljiva Fata

RAK

Posao: Promenljivog ste raspoloženja. Muči vas osećaj velike odgovornosti. Na vama je da donesete važne odluke kojima ćete povrediti neke ljude. Pošto je izvesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promene pred vama jesu neprijatne, ali dugoročno mogu biti korisne.

LJubav: U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni, jer ste olako shvatili ljubav. Korigujte svoje stavove pre nego što se stvari iskomplikuju.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

LAV

Posao: Kolebate se u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike probleme. Nemate mnogo vremena za premišljanje, morate brzo delovati. Ne trošite vreme na analize i strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte svoju intuiciju. Rešenje je ispred vas, potrebno je samo da se prepustite i odlučite se za ono što vam prvo padne na um.

LJubav: Prebacujete sve na partnera, umesto da izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje: Bolovi u grlu.

DEVICA

Posao: Saznajete nešto što će vas razočarati. Shvatate da ste izloženi velikoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno se ljutite, zaštićeni ste od osoba koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstven sistem vrednosti.

LJubav: Kako se obaveze na poslu budu stišavale, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite njenih pet minuta. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz ustaljene rutine. Povoljan je period za predah.

Zdravlje: Problemi s vidom.

 

VAGA

Posao: Čekate na nešto što, sada već izvesno, neće stići. Neki ljudi su vam, verovatno, podgrevali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite početak nedelje jer, krajem nje, stiže nagoveštaj promena, a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer će razrešenje svega biti najbolje po vas.

LJubav: Muči vas neraspoloženje. S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Emotivna nestabilnost može vas navesti na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promeniti, pa nije pametno sada sprovoditi neke odluke dok ne sagledate kompletnu situaciju.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Vanredni priliv novca možete potrošiti na sitna zadovoljstva, iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje, kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni. Postoji opasnost i od fizičkih povreda, pa u tom smislu budite pažljivi gde god da se krećete, a naročito dok radite.

LJubav: Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna tenzije. Ovo vam iziskuje mnogo energije, koje vam, inače, nedostaje. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati velike rezultate, pa zbog toga spustite loptu i odustanite od ubeđivanja.

Zdravlje: Alergije.

zena-cita-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

STRELAC

Posao: Pred vama je promena kojom se nešto važno iz vašeg profesionalnog života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, očekuje vas kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete na rezultate čekati duže nego što želite.

LJubav: Blagonaklonost voljene osobe vam je od velike važnosti, naročito ovih dana, kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

JARAC

Posao: Ovih dana je, za vas, najpametnije da izbegavate situacije u kojima nešto dokazujete ili iz nekog drugog razloga morate baš vi da inicirate važan razgovor. Držite se podalje od ozbiljnih tema jer se svaka može razviti u ozbiljnu svađu. Sve što vam je na srcu sačuvajte za sebe i strpljivo sačekajte svojih pet minuta koji uskoro dolaze.

LJubav: Privlači vas osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, klonite se skandala jer sve što budete skrivali, biće na šokantan način otkriveno.

Zdravlje: Čuvajte se, moguće su povrede.

 

VODOLIJA

Posao: Razleteli ste se na više strana jer vam se nude projekti koji vam se dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli kreativnu energiju, pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom periodu će se višestruko isplatiti. Odlazak na kratak put može biti idealan potez u ovom trenutku.

LJubav: S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona insistira na ozbiljnim temama. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam kriza, pa čak i iznenadni prekid veze.

Zdravlje: Glavobolja.

PROČITAJTE JOŠ Pronađen je brutalno iskren HOROSKOP IZ 1979. godine: Ovaj znak svi MRZE, a jedan je "rođen da završi iza rešetaka"

RIBE

Posao: Period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer vam stiže kratkotrajan, ali veći pad energije. Vreme je da napravite jednu ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svesni da vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. Konkretne rezultate ćete videti u danima koji slede.

LJubav: Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta dalje. Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Koliko god da ste sigurni u ono što predstoji, ne zaboravite, niste jedini koji o tome odlučuje. Dopustite drugoj strani da se izjasni.

Zdravlje: Nesanica.

Share this article