NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Lav se budi iz zimskog sna, Vaga ne zna kuda udara!

Evo šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju na polju ljubavi i seksa...

OVAN (21.03 - 20.04)

Sunce ulazi u vaš znak – eto nama proleća, a eto slobodnim Ovnovima I prvog velikog ovogodišnjeg zaljubljivanja! Spoj Sunca I retrogradne Venere u vašem znaku doneće pokretanje jedne čudne ljubavne priče – odnosa u kom ćete potpuno “izgubiti glavu” I biti verovatno povučeni jakom hemijom I strašću. Naravno, interesuje vas da li je ovo veza koja može trajati….pa, iskreno rečeno – nisam sigurna, ali je izvesno da će vam doneti veliko zadovoljstvo….makar na svom početku….Što se zauzetih tiče, imate samo dve opcije – ili ćete u potpunosti I kompletno napraviti problem u svojoj vezi, I dovesti je do same granice prekida…..ili ćete voljenu osobu postaviti na “ljubavni tron”, I igrati “kako ona svira”. Nije baš neki izbor, ali trenutno zlatne sredine neće biti.

 

BIK (21.04 - 21.05)

Tokom cele ove sedmice Venera, vladarka vašeg znaka biće spaljena od strane Sunca. Ne sporim – kod slobodnih će ovo doneti ljubavnu “navalu” – I svega će ovde biti – I bivših emotivnih partnera, I novih osoba čiji će vas “sjaj” zaslepeti, I mogućnosti za pokretanje karmičkih priča – sve je na meniju! Ono što mogu da vam preporučim jeste, da ako već pokrećete neki odnos, gledajte da to bude 25-og marta – naime, tada je vaša vladarka “u srcu Sunca” I ako u ovom momentu započinjete vezu – ona će biti više nego uspešna! Znači – ne budite nestrpljivi, čekajte pravi trenutak! Ovaj dan je dobar da se I ispeglaju problemi u emotivnim relacijama, kojih sada svakako ima na pretek. Pojedini zauzeti Bikovi će biti itekako u prilici da uđu u tajnu emotivnu priču – razmislite dva puta….ako je to ikako sada moguće.

BLIZANCI (22.05 - 22.06)

Ako ste slobodni, mislim da je stvarno vreme da tu osobu koja vam se dopada konačno I osvojite. Da ne grešim dušu, možda ste zbunjeni I njenim ponašanjem – taman pomislite da ste joj “našli caku”, a ona se nekako izmakne I izmigolji vam iz ruku. Zato je ova sedmica odlična da konačno uspešno realizujete svoje ljubavne želje – tamo oko vikenda. Znate koliko ste sposobni da nekome “zavrtite mozak” – uključite na najjače tu svoju čuvenu komunikaciju I – pravac u akciju! U emotivnim relacijama kod Blizanaca totalno promenljivo. Čas se volite, čas se ne razumete uopšte. Oboje tvrdite da vam ona druga strana ograničava slobodu I da je previše zahtevna. Napravite primirje za vikend, jer tada možete iznenaditi voljenu osobu nekim lepim postupcima I rečima.

RAK (23.06 - 23.07)

Kažu da “stara ljubav zaborava nema” jel da? Pa dobro, evo jedne stare ljubavi u životu slobodnih Rakova, pa da vidimo da li ste je zaboravili ili niste. Neki od vas će poželeti da daju još jednu šansu bivšem emotivnom partneru. Trenutno nije ni važno da li je ovo nešto što može postati trajno ili ne, vi osećate da biste trebali da se prepustite i da pokušate – pa onda to i uradite. Pojedini Rakovi imaju i neki čudan odnos sa jednom osobom – osećate da tu ima mnogo više od prijateljstva, ali ni vi ni druga strana ne povlačite neki konkretan potez. Izađite zajedno za vikend, pa vidite da li će se nešto u ovom odnosu promeniti…Ukoliko ste u emotivnoj vezi, nemojte donositi bilo kakve bitnije odluke u ovom periodu. Pustite da se neke stvari raščiste.

 

LAV (24.07 - 23.08)

Vladar vašeg znaka, Sunce, ušao je u polje putovanja, inostranstva, obrazovanja I znak Ovna, mesto svoje egzaltacije I najjačeg uticaja. Retrogradna Venera mu hrli u susret I slobodnim Lavovima ove nedelje stoje mogućnosti da prvo – nekog bivšeg emotivnog partnera sretnu dok su u pokretu ili na putu. Naravno, ima ovde mnogo šansi I za novitete – I vama savet – ako započinjete neku emotivnu priču, neka to bude 25-og marta, dok je Venera u srcu Sunca, jer ćete na taj način izvući maksimalno pozitivne okolnosti I uraditi sve ono što je do vas da bi ova ljubav I potrajala….Zauzeti počinju da se bude iz zimskog sna I spremni su da se više potrude oko voljene osobe. Sada I jeste pravi trenutak za tako nešto, jer lako možete prevazići nesuglasice.

DEVICA (24.08 - 23.09)

Ima onih koji bi rekli da ste hladni, bezosećajni, maksimalno proračunati kada je ljubav u pitanju. Međutim, kada vama padne “mrak na oči” I kada se kod vas probude strasti, to je kao uragan kojeg je maltene pa nemoguće kontrolisati. U ovoj ste mi nedelji otvoreni baš za tako nešto – samoća se nakupila, a prava prilika je sada pred vama. I vi ćete je iskoristiti I prepustiti se hemiji koja će vas obuzeti. Itekako je moguć ulazak u neku formu emotivne priče – u kom će pravcu to ići dalje, to će samo vreme pokazati. U vašim emotivnim relacijama – vi ubeđeni da ste u pravu, druga strana takođe. Svako vuče na svoju stranu. Jeste da je odnos, generalno gledano, bolji nego ranije….ali baš biste mogli da izbegnete te rasprave koje malo malo pa izbiju kod vas.

VAGA (24.09 - 23.10)

Vaša vladarka Venera spaljena je tokom cele ove sedmice od strane Sunca. Ako ste slobodni ovo vam može doneti da naglavačke zaronite u jednu priču koja će vas u potpunosti obuzeti. Nećete znati gde udarate, a neće vas ni biti briga u kom pravcu ovo vodi I da li može biti trajno. Jednostavno – morate da se prepustite onome što osećate. Ako želite dobro sebi, onda poslušajte savet – sve emotivno pokrećite tokom 25-og marta, dok je vaša vladarka u srcu Sunca, što bi označilo početak emotivnog odnosa koji će biti ispunjen ljubavlju. Ne brzajte! Oni koji su zauzeti neka nauče da povuku ručnu kočnicu na vreme, da ne bi doveli svoju vezu do granice prekida. Vi I voljena osoba ste na vrlo “klizavom terenu” ove sedmice – manje ishitrenih odluka I rasprava – više pokušaja da nađete zajedničko rešenje!

 

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Kod slobodnih Škorpija – nešto će se pokrenuti kada je ljubav u pitanju I to je jedino što je u ovom momentu važno. Imate dve mogućnosti – može vam se pojaviti nova osoba bukvalno “iz vedra neba” I to najviše preko poslovnih okolnosti ili obavljanja nekih svakodnevnih obaveza….a može vam se nenadano vratiti u život neko koga ste davno poznavali. Bitno je da će biti zanimljivo I da ćete se osetiti življe nego inače..a u kom pravcu će ove priče ići, to ćemo morati da sačekamo pa da vidimo….U vašim emotivnim relacijama – svakodnevni kontakti zahtevaju mnogo tolerancije I truda I sa vaše I sa partnerove strane. Biće prilično teško održati neku normalnu I stabilnu situaciju – ako je moguće, iskoristite vikend da malo popravite odnos sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Venera u retrogradnom hodu kroz vaše polje ljubavi, tokom ove sedmice će biti spaljena od strane Sunca. U prevodu – u ovom periodu će doći do konačne odluke kod pojedinih Strelčeva da li ćete se vratiti jednoj osobi iz prošlosti ili ćete na sve ovo jednom zauvek staviti tačku. Ako vam se kojim slučajem pojavila nova osoba, za vas važi isti savet kao i za neke druge znake – birajte 25-i mart kao trenutak početka veze, jer ćete na taj način obezbediti trajnost i ljubav u ovom odnosu. U vašim emotivnim relacijama – nešto je u proteklom periodu počelo da se kreće na bolje, da bi se opet vratili na iste pozicije. Nerazumevanje i rasprave koje se mogu pojačavati kako nedelja bude odmicala. I vi i partner biste trebali da razmislite šta u stvari želite od ovog odnosa.

JARAC (22.12 - 20.01)

Venera, vladarka vašeg polja ljubavi, u svom retrogradnom hodu će tokom cele ove sedmice biti spaljena od strane Sunca. U prevodu – kod nekih od vas će se jako aktivirati prošlost, nećete moći da se oduprete njenom zovu, probudiće se davno zatrpane strasti i želje. Moguće je obnoviti neke stare priče, a gde će to dalje ići – to neka vreme pokaže. Ako vam se pojavila nova osoba, savet za vas je da emotivnu priču počinjete 25-og marta, kada je Venera u srcu Sunca, jer ćete tako maksimalno iskoristiti pozitivnost ovog aspekta I dati priliku sebi da ovaj odnos potraje I bude ispunjen ljubavlju. U vašim emotivnim relacijama – I pored povremenog nezadovoljstva I neispunjenosti, možete popraviti odnos sa voljenom osobom. Birajte vikend da uvedete neke pozitivne promene.

 

VODOLIJA (21.01 - 19.02)

Vaše polje susreta, kontaktata, ljubavnih dogovora – pod najezdom je planeta, pa nije ni čudo što mnogi od vas tokom ove sedmice neće znati na koju će stranu pre. Ima tu svega – i noviteta, i po koja bivša ljubav, mogućnosti i za neke karmičke pričice, čak i za neka dešavanja sa « prijateljima » ili preko društvenih mreža – bitno je da je vama fino i zanimljivo, i da uživate u svemu što se dešava. Naravno, imamo ono bitno pitanje, a to je – ima li nekih šansi da se nešto od ovoga pretvori u iole ozbiljnu vezu ? Pa, ako « ubodete » početak odnosa tokom 25-og marta, možda i može….ali ne garantujem….U emotivnim relacijama kod Vodolija – problemi i rasprave su na tapetu. Bilo bi baš fino ako biste vi i voljena osoba malo spustili tenziju, a pojačali razumevanje i kompromis.

RIBE (20.02 - 20. 03)

Susret retrogradne Venere i Sunca u vašem polju posla verovatno će doneti mogućnost za kontakt sa bivšim emotivnim partnerom – slučajno ćete naleteti jedno na drugo, ili će on nekako « zalutati » do vašeg posla. Doduše, ima ovde šansi i za novitete, ali jasno vam je da oni opet idu kroz posao – kako god okrenuli, u ovom periodu vam je ovaj segment najaktivniji, pa prave prilike idu samo odatle. I za vas savet – ako odlučite da se prepustite strasti koja vas je obuzela, birajte ako je to ikako moguće 25-i mart i Veneru u srcu Sunca. Dobri aspekti da sve ovo što se dogodi ne bude samo prolaznog karaktera…U vašim emotivnim relacijama – red super odnosa, red nerazumevanja. Nikako da pronađete zlatnu sredinu. Jače rasprave u drugom delu sedmice.

 

(Izvor: mojastrolog.rs)

Share this article