Prednosti i mane svakog horoskopskog znaka: Pročitajte svog muškarca za tili čas!

Horoskopski znak otkriva dosta toga o karakternim crtama ličnosti, a ukoliko uključite i razum pored srca možete izbeći nepotrebno povređivanje

1. Ovan

Prednosti: Pomalo je divlji, ali s merom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osećaju prijatno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

Nedostaci: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli da šefuje, smatra da je uvek u pravu, a čak i kada nije – neće to priznati. Uvek sve mora biti onako kako je on sebi to zacrtao. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi van tokom svađa.

 

2. Bik

Prednosti: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvek možete računati. Stabilan je, vredan, porodično nastrojen, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan kući u isto vreme.

Nedostaci: Od žene očekuje isto stoga bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele se osjećati sputano i trebaju puno vremena za sebe.

3. Blizanci

Prednosti: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

Nedostaci: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugim vezama.

PROČITAJTE JOŠ: VIC DANA: Nestala Mujina Fata...

 

4. Rak

Prednosti: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

Nedostaci: Njegova ljubav ponekad može gušiti. Voli sve da ima pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unapred razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi se moglo dogoditi i tako unosi nemir u odnos.

5. Lav

Prednosti: Dinamičan je, strastven, darežljiv i napraviće sve što može kako bi vasmaksimalno razmazio.

Nedostaci: Ponosan je i tašt pa će se uvrediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg sveta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli biti u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovu životnu saputnicu.

6. Devica

Prednosti: Čvrsto stoji s obe noge na zemlji, organizovan je, stabilan i posvećen tome da vas u svakom trenutku čini srećnom i zadovoljnom.

Nedostaci: Cepidlaka je, svemu će naći manu, voli da popravlja nedostatke drugih ljudi pa tako i one koje vidi u partnerki. Često mu nedostaje samouverenosti, nesiguran je i ima problema s uspostavljanjem poverenja.

 

7. Vaga

Prednosti: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim drugim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu promatra kao svoju životnu partnerku.

Nedostaci: Kada mu je ego povređen, ponašaće se kao dete i neće mariti za osećanja partnerke. Iako je uvek spreman na rešavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati s njim.

8. Škorpija

Prednosti: Strastven, intenzivan i kada je zaista zaljubljen poseduje neverovatnu empatiju i emotivno razumevanje.

Nedostaci: Ekstremno je osetljiv, razmišlja fatalistički i može biti jako posesivan. Ako se oseća povređeno onda postaje i osvetoljubiv.

PROČITAJTE JOŠ: NESTVARNA SLIKA IZ NOVOG SADA: Labud u jutarnjoj šetnji, niko ne može da veruje! (VIDEO)

9. Strelac

Prednosti: Mudar, velikodušan, darežljiv, nežan. Ne zna lagati pa zbog toga od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

Nedostaci: Generalno gledajući radi se o stabilnom muškarcu, ali ne kada je u pitanju ljubav. Često ne zna da definiše svoja osećanja i lako gubi interes. Voli da nameće lična uverenja i mišljenja.

 

10. Jarac

Prednosti: Nema toga što neće napraviti za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život da ostane s partnerkom i ni u jednom trenutku ne posumnjati u svoje osećaje.

Nedostaci: Težak je, stalno kritičan, ima velika očekivanja, retko pristaje na kompromise i ne razume pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerka povredi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

11. Vodolija

Prednosti: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuslovno verovati.

Nedostaci: Baš sve shvata lično. Često emotivno odluta i distancira se od partnerke jer se oseća neshvaćeno. Ne zna voleti bez osećaja unutrašnje sigurnosti i poverenja, a teško stiče oboje.

12. Ribe

Prednosti: Nežan, voli s punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

Nedostaci: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku se može predomisliti i reći kako zapravo traži potpuno drugačiju partnerku. Voli ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako oseti da ga nešto guši odmah će pobeći.

Verujete li u horoskop? Pišite nam u komentarima na Fejsbuku

 

Share this article