Prognoza čuvenog astrologa Pavla Globe: Ove jeseni 5 znakova čeka dramatični životni preokret!

Da li ste među njima?

Jesen je vreme promena i novih dostignuća. Ljudi nakon letnjih odmora dobijaju snagu i pokušavaju nešto da promene u životu.

PROČITAJTE JOŠ VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Za 2 znaka predstoji RAJSKO RAZDOBLJE, ali OVA 3 poželeće da su prosto PRESPAVALI NAREDNU SEDMICU!

To može biti promena posla, položaja ili čak oblasti rada, kao i promena partnera ili možda kupovina nekretnine.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa za pet znakova Zodijaka prognozira velike životne promene na jesen!

 

Vage na jesen očekuju dramatične promene u ličnom životu. Neki predstavnici ovog znaka napokon će moći da pređu u novu odnosa sa partnerom: to može biti ili ponuda da živite zajedno ili bračna ponuda.

Takođe, jesen može radikalno promeniti život Blizanaca. Blizanci su dugo sanjali da se konačno oslobode "kancelarijskog ropstva" i počnu da rade nešto kreativnije i zanimljivije. Talentovani Blizanci teško se snalaze u rasporedima i rutinama. Žele da imaju više slobode za svoju kreativnost. Upravo tu slobodu će im na jesen doneti sudbina. Blizanci ovu priliku ne smeju da propuste.

devojka-cvece-pixabay 800

 *Foto: Pixabay

Marljivim Devicama na jesen stiže unapređenje na poslovnom planu. Samo se ne smete plašiti odgovornosti koja će "pasti" na vas sa novom funkcijom.

Na jesen velike promene stižu i u život Ovnova. Pripadnici ovog znaka navikli su da rade i odlučuju brzo teško im je da sede i mirno čekaju. Njihova impulsivnost će im na jesen konačno doneti dobre stvari. Mnogim Ovnovima biće ponuđen zanimljiv i složen projekat na poslu, koji će podrazumevati ne samo povećanje prihoda, već i mogući prelazak na višu poziciju.

PROČITAJTE JOŠ VIC DANA: Gola plavuša u kockarnici

Vodolija će se takođe suočiti sa dramatičnim promenama u privatnom životu. Vodolije, isto kao i Blizanci, jako cene slobodu i ponekad su zbog nje spremni da se odreknu svega i svih. Na jesen mnogi predstavnici ovog znaka mogu primiti "neočekivani" udarac - voljena osoba izneće ultimatum ili podneti zahtev za razvod ili najaviti raskid.

(kutaknet.com / stil.kurir.rs)

Share this article