Saznajte baš sve o sebi i drugima: Tri linije na malom prstu otkrivaju vam DUŠU!

Sigurno ste primetili da površina prstiju između svakog od tri zgloba nije jednaka. U hiromantiji se veruje da upravo dužina svakog od tri dela prsta određuje i karakter ličnosti, a u tu svrhu je naročito dobar mali prst.

PRVI DEO

Ako vam je prvi deo između zglobova, onaj najudaljeniji od dlana, ujedno i najduži, znači da ostavljate dubok utisak na ljude. Posmatraju vas kao lidera jer se izdvajate iz mase, i svaki put kada imaju problem, uglavnom će se obratiti vama za savet.

SREDNJI DEO

Ako vam je srednji deo prsta najduži, vrlo ste nežni i brižni. Brinete o svima u vašoj okolini i prava ste majčinska figura. Uz to ste i saosećajni, i svačiju patnju osećate kao svoju.

S druge strane, ako vam je ovaj deo prsta najkraći, vrlo ste tvrdoglavi i čak i kada znate da grešite nećete odstupiti od svojih uverenja, pa ste vrlo naporni za sve u svojoj okolini.

TREĆI DEO

Ako vam je treći deo prsta, onaj najbliži dlanu, kraći od ostala dva dela, vrlo ste smireni i izuzetno su retke prilike kada će vas neko čuti da povisite ton ili kažete ružnu reč. Izuzetno ste iskreni, ali i naivni jer očekujete da su svi poput vas, pa često zbog te svoje osobine i nadrljate.

(Izvor: Zena.blic.rs/ viralgrip.com)

Share this article