STIGAO JE RETROGRADNI JUPITER, JAČI NEGO IKADA: Sledi neverovatno uspešan period za ova 3 znaka!

Jupiter u znaku Riba će biti u retrogradnom hodu od 20. juna, pa sve do 18. oktobra

Stigao nam je retrogradni Jupiter, a to znači da možemo da očekujemo samo pozitivne promene. Za razliku od retrogradnog Merkura koji negativno utiče na naše živote, ovaj astro fenomen nam donosi samo boljitak.

PROČITAJTE JOŠ MESEČNI HOROSKOP za vreme vladavine RAKA od 22. juna do 22. jula (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

Planeta Jupiter smatra se za planetu koja donosi blagostanje i sreću. Tranziti Jupitera su magični, ulivaju nadu i pozitivnu energiju.

Ovi znakovi će najviše osetiti njegov pozitivan uticaj:

 

Bik

Bikovi, imate sreće. Nešto što vas muči godinama napokon će biti prošlost i vi ćete seosećati oslobođeno. Ovo ne mora da znači da je u pitanju neka osoba, to može biti i ostavljanje cigareta ili neke druge loše navike. Šta god odlučili – Jupiter je na vašoj strani.

Rođeni u znaku Bika imaće priliku da ka finansijskom cilju naprave važne korake. Naplata nekih starih dugova ili dobitak za trud mogu vas inspirisati da započnete neki novi projekat koji će vam promeniti život u budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ VELIKI POSLOVNI HOROSKOP ZA JUL: Jarac okreće novi list, novčanike sigurno pune ova tri znaka, a vi...

Vaga

Ako je vaš san da konačno pronađete ljubav svog života, ovo je pogodan period za vas. Jupiter je planeta koja inspiriše da budete otvoreni za nove stvari i da na svoj život pogledate iz drugačije perspektive. Vage poznate po svom istančanom osećaju konačno će se malo opustiti i uživati u životu.

Drugim rečima, ako ste rođeni u ovom vazdušnom znaku naučićete da nisu svi ljudi loši i zli i da bi možda nekada trebalo da pružite drugu šansu.

horoskop-letnji

Strelac

Jupiter je vaša vladajuća planeta i niko ne zna bolje od vas kako ova planeta utiče na ljude kao kada krene retrogradnim hodom. U ovom slučaju to za vas znači veliku sreću. Sve oko vas će se širiti i uvećavati – i ljubav, i novac, i prilike, i dobro raspoloženje, i mogućnosti za putovanja…

Ako postoji neko kreativno delo koje dugo krijete od očiju javnosti, vreme je da izađe na videlo.

Možda ste u prethodnom periodu bili ljuti i uplašeni zbog loših stvari, ali Jupiter vam ovaj put donosi sreću, zato je iskoristite najbolje moguće.

Share this article