Svaki dan ima svoje značenje: Šta znači to što je ponedeljak dan Meseca i zašto je najbolje polagati ispit četvrtkom

Svaki dan u nedelji donosi dobre ili loše mogućnosti za određene akcije, jer ima određeno značenje i uticaj. Pogledajte koji je dan stvoren za kakve aktivnosti.

 

Ponedeljak, dan Meseca

Ne treba započinjati ništa važno, jer je to dan Meseca za koji se veruje da je veoma promenljiv i da sve što se tokom njega započne jeste "promenljivog" kvaliteta ("kao što je promenljiva i ćud žena"). Inače, povoljno je da ponedeljkom poste sve osobe kojima se u natalnoj karti Mesec nalazi pod lošim aspektima.

Utorkom vlada Mars

Utorkom možete obavljati sve rutinske poslove koji su unapred određeni ili dogovoreni, i koji ne zahtevaju posebnu mentalnu aktivnost. Preporučljivo je izbegavati meso. Ne treba se upuštati u rasprave, polemike i diskusije. Ovim danom vlada Mars.

Merkurova sreda

Sreda je najbolja za korespodenciju, marketinške delatnosti, sve susrete i sastanke, pregovore i kratka putovanja. To je dan kojim vlada Merkur i smatra se da je dobar za druženje i zabavu, ali ipak, potpisivanje raznih dokumenata možete odložiti do četvrtka (dan Jupitera).

Četvrtak i Jupiter

Četvrtkom vlada Jupiter, veliki "dobrotvor". Na taj dan možemo ugovarati značajne poslove, zaključivati ugovore, baviti se finansijskim transakcijama ili svakom vrstom učenja. Najbolji je dan za kontakte sa inostranstvom i dugoročno planiranje.

Petak za Veneru

Petak je dan Venere i pravi je trenutak da se posvetimo partneru, deci, porodici. Odličan je za sve pripreme za vikend, odmor, masažu, zabavu, relaksaciju, kupovinu, dremku...

Subota pod Saturnom

Subotom vlada Saturn i to je dan kada treba svoj duh i snagu darovati drugima. Pomozite bolesnima, ugroženima, posetite baku ili deku, nahranite gladne, obiđite svetilišta, grobove. Poželjno je da na ovaj dan poste svi ljudi koji imaju teške Saturnove aspekte u svom natalnom horoskopu. Takođe, dobro je deo dana provesti u tišini, čišćenju, duhovnom radu.

Sunčana nedelja

Nedelja je dan Sunca - idealan dan za aktivniji odmor, porodicu i planove za novu nedelju.

 (Izvor: 24sata)

Share this article